Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

 • 2-3 dages levering
 • Gratis gravering på alle varer
 • 4.8 stjerner på Trustpilot
 • Dansk shop & gravering i Danmark
 • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0
 

Inkl. gratis gravering

 

2-3 dages levering

 

Elsket af kunderne

 

Personlig gaveidé

  Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver
  search
  • Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver
  • Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver
  • Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver
  • Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver

  Georg Jensen Dåbsflag i stål med dåbsmotiver

  Tilføj til ønskeseddel
  599,00 kr. inkl. gravering
  2-3 dages levering
  Navn (Pris : +0,00 kr.) info
  Fødsel dato (Pris : +0,00 kr.) info
  Dåbsdato (Pris : +0,00 kr.) info
  Klokken (Pris : +0,00 kr.) info
  Længde (Pris : +0,00 kr.) info
  Vægt (Pris : +0,00 kr.) info
  Skrifttyper (Pris : +0,00 kr.) info
  Prøv skrifttypen her

  Fragt og leveringstid
  Vi sender med Postnord og GLS. Vi har fri fragt ved køb over 499,- til pakkeshop. Vi har en leveringstid på 2-3 dage.
  Kundeservice og spørgsmål
  Har du spørgsmål til produktet eller til graveringen, så kan du altid ringe til 20 33 76 60 fra 8 til 16 (Fredag 8 til 15). Du kan også sende en mail på info@dahlsgravering.dk.
  • Georg Jensen Dåbsflag
  • Rustfri stål 
  • 39 cm
  • Georg Jensen 
  • Dåbsflag med dåbsmotiver

  Beskrivelse

  Georg Jensen Dåbsflag 39 cm.

  Georg Jensen dåbsflag er mere end blot et dekorativt element - det er en hyldest til gamle danske traditioner og en tidløs repræsentation af fejring og glæde. I hjertet af disse traditioner findes dåbsflaget, et symbol på fejringen af livets mest mindeværdige øjeblikke.

  Dåbsflaget fra Georg Jensen er skabt med en dyb respekt for dansk design og håndværk. Designet er enkle og elegante, der passer perfekt til ethvert hjem og enhver begivenhed. Udført i blændende blank rustfrit stål, står Georg Jensen dåbsflaget smukt i ethvert lys og giver et glimt af den stolthed og glæde, der kendetegner disse særlige anledninger.

  Med målene H: 390 mm, B: 120 mm. D: 120 mm er Georg Jensen dåbsflaget en markant tilstedeværelse. Det er skabt til at skabe en stærk visuel indvirkning og skabe en stemning af festlighed og fejring. Samtidig er den holdbare konstruktion sikrer, at flaget kan nydes i generationer.

  Et unikt træk ved Georg Jensen dåbsflag er muligheden for personlig indgravering. Den rustfri stålfod kan indgraveres med et udvalg af dåbsmotiver, og vi anbefaler US Block for en klassisk og elegant præsentation. Omend indgraveringen på det rustfri stål ikke vil fremstå tydeligt, vil den tilføje et dybere lag af personlig betydning og gøre Georg Jensen dåbsflaget endnu mere specielt.

  Hvad der gør Georg Jensen dåbsflaget unikt er også den gratis indgravering, vi tilbyder. Med en flot inskription kan vi tilføje barnets navn, fødselsdata, vægt, længde, klokkeslæt og forskellige dåbsmotiver, skabende et evigt minde for dit barn og en tidløs skat, der kan videreføres i familien.

  For at gøre en hver anledning til en fest, er Georg Jensen dåbsflag det perfekte valg. Det er mere end blot et dekorativt stykke - det er en måde at mindes og fejre på, et symbol på dansk tradition, og et vidnesbyrd om Georg Jensen's engagement i uovertruffen kvalitet og design. Med sin glitrende stålkonstruktion og personlige indgravering, er Georg Jensen dåbsflaget et værdifuldt og meningsfuldt supplement til enhver mærkedag.

  Spørgsmål til produkt eller gravering?

  Har du spørgsmål vedr. produktet eller omkring en gravering du ønsker, så kan du blot ringe eller skrive til os. Vores telefontid er alle hverdage kl 8-16 | Fre. 8.00 - 15.00. tlf. 20 33 76 60

  Produktinformation

  Modtager
  Til bedste ven, Til bedste veninde, Til bedstefar, Til bedstemor, Til bror, Til børn, Til far, Til ham, Til hende, Til konfirmanden, Til kæreste (ham), Til kæreste (hende), Til mor, Til nyuddannet, Til student, Til søster
  Materiale
  Stål
  Farve
  Sølv
  Skrifttype anbefaling
  Us block, Vanessa
  Antal tegn
  50 tegn
  Reference
  3580030
  EAN
  5705145029866
  Officiel Georg Jensen forhandler i Danmark
  Dahls Gravering er officiel forhandler af Georg Jensen. Vi er din sikkerhed for originale varer.

  Georg Jensen

  Georg Jensens historie går mere end 100 år tilbage. Han repræsenterer en unik håndværksmæssig kvalitet samt æstetisk, tidløst design, som gælder alt fra ure, smykker til produkter til hjemmet.

  Georg Jensens kollektioner er ofte populære når det kommer til begivenheder som barnedåb og jul. Grundlaget som Georg Jensen byggede virksomheden Georg Jensen på i København i 1904, har byggesten på egen filosofi af et demokratisk design med både funktionalitet og skønhed i mente.

  Se flere varer Georg Jensen

  Du vil eventuelt også synes om