Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
24 kr 3000 kr
Mærker
more... less

18 års gave105 varer

Er du på udkig efter den helt rigtige gave til ham eller hende, der nærmer sig sin 18 års fødselsdag, så har Dahls Gravering et spændende udvalg fra mærker, der kan imponere de fleste. Sortimentet byder på stort som småt, trendy som klassisk og ikke mindst mulighed for at få gratis gravering på din gave. Dermed kan du nemlig gøre din gave helt speciel og måske helt uforglemmelig for ham eller hende, der fylder år.

Viser 1 - 105 af 105

Den perfekte gave

Her har du mulighed for at vælge imellem flotte, festlige, forrygende, praktiske eller måske personlige gaveidéer. 

 1. 18 års gave til ham
 2. 18 års gave til hende

Vi gør det let at handle gaver online. En smart skrift, et klogt citat, en speciel lykønskning eller måske et særligt billede - det hele er muligt at få på din gave, når du handler hos Dahls Gravering. Upload dit billede og få den perfekte personlige gave. Uanset budget, så finder du her mange lækre gave muligheder fra populære mærker som Georg Jensen, HUGO BOSS, Andreas Daub, Nordahl Andersen, Spring Copenhagen, Rosendahl, Scrouples og Aida Design.

Sortimentet byder som oftest på spændende varianter indenfor bl.a.:

 1.  Halskæder
 2.  Armbånd
 3.  Manchetter
 4.  Slipsenåle
 5.  Lommelærker
 6.  Rollerbar kuglepenne

Sæt smil, forundring eller måske overraskelse på læberne af den heldige fødselar med stilfulde, sjove eller praktiske gaver fra Dahls Gravering. En nøglering med fødselarens billede, måske et billede af mor eller favorit kæledyret? Var det noget med specielle glas med indgravering, en kuglepen med navn på eller måske et smykke med en fødselsdato, et navn eller måske et klogt citat. Mulighederne er mange, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du handler spændende gaver hos os. 

Gode priser hos Dahls Gravering

Vi gør det let, vi gør det billigt og ikke mindst, så gør vi det hurtigt at finde en helt rigtig gave til 18 årig ung dame eller herre du kender:

 1. Stort udvalg
 2. Lave priser
 3. Hurtig levering
 4. Sikker betaling
 5. God kundeservice

Har du spørgsmål til din ordre, eller har du en speciel forespørgsel, så kontakt os endelig. Ingen forespørgsel er for lille eller for stor. Du træffer os på tlf. 20 33 76 60. Du kan også skrive til os på info@dahlsgravering.dk. Gør gaven helt speciel med alt det bedste fra Dahls Gravering - her går kvalitet, flot design og holdbare materialer hånd i hånd.