Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
soelvbryllupsgave

Sølvbryllupsgave

Sølvbryllupsgaver er en særlig gave, der skal gives til et par, der har været gift i 25 år. Det er en gylden anledning til at fejre kærligheden og det langvarige forhold. Der findes mange forskellige slags sølvbryllupsgaver, og det kan være svært at finde den helt rigtige. I denne artikel guider vi dig igennem de bedste gaveideer til sølvbryllupsgaver – uanset om du er på udkig efter en sølvbryllupsgave til ham, hende eller til sølvbrudeparret.

25 års bryllupsdag – Find de perfekte gaver til sølvbryllup

Sølvbryllupsgaver er en særlig gaveklasse, som sagtens kan være personlige og kreative. Det er jo ikke hver dag, man fejrer 25 års bryllupsdag. Derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige gave til denne festlige lejlighed. Det er en gave, der viser, at man ønsker dem det bedste og vil fejre deres kærlighed. Der findes mange forskellige slags sølvbryllupsgaver, og det kan være svært at finde den helt rigtige. I denne artikel guider vi dig igennem valget af den perfekte sølvbryllupsgave.

Inspiration til de bedste sølvbryllup gave ideer

Vi har samlet nogle af de bedste idéer til sølvbryllupsgaver her på siden – uanset om du vil give gaven til parret, til hende eller til ham. Tag et kig og find inspiration til, hvordan du kan ønske dem alt det bedste på denne særlige dag eller idéer til en kreativ sølvbryllupsgave. Når man fejrer 25 års ægteskab sammen med den person, man elsker, så fortjener man også at blive forkælet. Hvis du søger efter gode gaveønsker til sølvbrylluppet, kan du også bruge denne liste som inspiration til, hvad du kan ønske dig.

Sølvbryllupsgave til par der har alt

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give sølvbrudeparret, som har alt, så er en af vores gaveidéer til sølvbrudeparret et oplagt valg. Vi har sølvbryllupsgaver, der ikke blot er smukke og elegante, men også kan blive brugt i mange år fremover. Hvis du vil gøre gaven endnu mere personlig og uforglemmelig, så kan du vælge at få gaven graveret med et citat eller en særlig hilsen til brudeparret. Det kan være udfordrende at finde en sølvbryllupsgave til forældre, men husk på, at det er tanken, der tæller.

Skærebræt med fotogravering

En anden sølvbryllupsgave, der er særlig populær, er et skærebræt med fotogravering. Dette er en sjov og unik gaveidé, som parret sikkert vil sætte stor pris på. Du kan for eksempel vælge et billede af parret på deres bryllupsdag eller et nyere billede af dem.

Sølvbryllupsglas med gravering

Når du bestiller sølvbryllupsgaven hos Dahls Gravering, har du altid mulighed for at tilføje en personlig indgravering – helt gratis. En særlig gave til sølvbrudeparret er et par smukke champagneglas eller vinglas med gravering. På den måde kan de nyde en særlig vin eller champagne i de smukke og unikke glas. Det er også en sølvbryllupsgave, der kan blive brugt mange gange – og hver gang fungere som en påmindelse sølvbryllupsdagen.

Tidløst design til sølvbrudeparret – Eksklusiv brugskunst til hjemmet

Kay Bojesen figurer er en fantastisk gave til et sølvbryllup. Kay Bojesen laver unikke træfigurer i tidløst design, der er dekorative og sjove. Det søde spurvepar eller turtelduer er oplagte som gave til sølvbrudeparret.

Georg Jensen er kendt for sin håndværksmæssige kvalitet og har siden 1904 lavet tidløse, skandinaviske designs. Du kan se på udvalget i kollektionerne Georg Jensen Sky, Georg Jensen Bernadotte og Georg Jensen Bloom, hvor der helt sikkert også er noget, der vil falde i modtagernes smag.

Andre gode typer gaveideer til parret

Til parret, der elsker at spille, kan du give et lækkert raflebæger, et eksklusivt kortspil eller andre spil. På den måde kan de altid tænke tilbage på sølvbryllupsdagen, når de spiller kort eller terninger.

Gode sølvbryllupsgaver til hende

Mangler du en sølvbryllupsgave til hende, du har været gift med i 25 år? Det kan svært at finde på en original bryllupsdagsgave efter så mange år. Men her har vi samlet nogle sølvbryllupsgaver ideer, der med garanti vil blive taget godt imod. Hvis du mangler inspiration til personlige gaveideer til hende, er du altså kommet til det rette sted. Hos Dahls Gravering, kan du altid tilføje en personlig indgravering til gaven – ganske gratis.

Sølvbryllupssmykker til hende

Smykker til hende er altid en god idé til en gave, der viser, at du elsker hende. Hos Dahls Gravering finder du et stort udvalg af smykker; både armbånd, ørestikker og smykke vedhæng. Vælg mellem guld vedhæng, hjerte vedhæng, Love Tagsnavnesmykker og meget andet.

En vase til blomster

En vase er ikke blot en smuk og elegant gave, men også en sølvbryllupsgave, der kan blive brugt i mange år fremover. Hvis du vil gøre gaven lidt mere personlig, så kan du vælge at få vasen graveret med et citat eller en kærlig hilsen til din sølvbrud.

Unik sølvbryllupsgave med personlig indgravering til hende

En sølvbryllupsgave med indgravering er en særlig og personlig gave. Her har du mulighed for at vælge netop den tekst, der passer til modtageren. Du kan for eksempel skrive et sødt kærlighedscitat eller få indgraveret datoen for sølvbrylluppet på gaven. Kun fantasien sætter grænser for, hvilke gaveartikler du kan få gravering på; blandt andet smykker, nøgleringe og træfigurer fra Kay Bojesen, Spring Copenhagen, Hoptimist, Fablewood og Architectmade.

En god sølvbryllupsgave til ham

Hvis du søger efter en sølvbryllupsgave til ham, så er her nogle af de bedste personlige gaveideer til ham. Hvad enten du søger en sjov og personlig gave eller en mere praktisk gave, så er der helt sikkert noget for enhver smag. Gaven skal selvfølgelig afspejle jeres lange og kærlige forhold.

En sølvbryllupsgave med gravering

En sølvbryllupsgave er ikke en hvilken som helst gave. Hvis du søger efter en sølvbryllupsgave, der vil være et evigt minde om dagen, kan du vælge en sølvbryllupsgaver med gravering. Det kan for eksempel være et par lækre ølglas, en lighter eller en lommelærke med gravering af sølvbryllupsdatoen eller en kærlig hilsen til manden i dit liv. Hos Dahls Gravering er indgraveringen altid med i prisen.

Giv ham bartilbehør i sølvbryllupsgave

For manden, der sætter pris på sit bar tilbehør, er her en sølvbryllupsgaveide til ham. En særlig og personlig gave, der vil sætte prikken over i’et på sølvbryllupsfesten. Hos Dahls Gravering finder du alt lige fra sjove øloplukkere til elegante karafler og genbrugelige isterninger. Mangler manden i dit liv de perfekte gin glas, en proptrækker, isspand eller drink shaker, er det en oplagt gave til ham.

Kortholder eller nøglering med personlig indgravering

En kortholder eller nøglering er en praktisk gave, der kan bruges til at holde styr på alle de forskellige kort eller nøgler, han har. Med en personlig indgravering kan du gøre sølvbryllupsgaven til ham helt unik og uforglemmelig. Det er en gave, han kan have med sig i hverdagen, og blive mindet om dig, hver gang han ser på den.

Smykker til ham i sølvbryllupsgave

Smykker er ikke kun forbeholdt kvinder. Mange mænd sætter også pris på smykker, så hvorfor ikke give ham et par flotte sølvsmykker i sølvbryllupsgave? Hos Dahls Gravering finder du et stort udvalg af smykker til ham. Vælg mellem armbånd, manchetknapper og slipsenåle, som du kan gøre endnu mere personlige med gravering.

FAQ

Kan man få en personlig indgravering på sølvbryllupsgaven?

Hos Dahls Gravering er det altid muligt at få en personlig indgravering på sølvbryllupsgaven. Graveringen er altid med i prisen, og du kan frit vælge tekst eller motiv.

Hvad giver man i sølvbryllupsgave?

Der er ingen faste regler for, hvad man skal give i sølvbryllupsgave. Det afhænger helt og aldeles af din sølvbrudeparrets smag og ønsker.

Hvor meget giver man i sølvbryllupsgave?

Der er ingen faste regler for, hvor meget man skal give i sølvbryllupsgave, men da det er en større begivenhed, vil gavebudgettet typisk ligge højere end jule- eller fødselsdagsgaver.

Hvilken gravering passer til sølvbryllup?

Der er ingen rigtige eller forkerte svar på dette spørgsmål. Det afhænger helt og aldeles af din og sølvbrudeparrets smag og ønsker. Du kan for eksempel få indgraveret "25 år", sølvbryllupsdatoen, et kærlighedscitat eller en sjov tekst. Det er helt op til dig.

Andre artikler til dig