Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
249 kr 1000 kr
Mærker
more... less

Georg Jensen Bernadotte8 varer

Næsten intet hitter mere på gavebordet end danske og skandinaviske designklassikere - det skulle da lige være en design klassiker med en personlig indgravering. Er du på udkig efter populære designikoner som Georg Jensen Bernadotte online, så er Dahls Gravering lige stedet at handle. Vi har gjort det let at vælge lækkerier til dig selv, din bolig eller måske til den perfekte gave.

Viser 1 - 8 af 8

Georg Jensen Bernadotte - Design i særklasse

Alle vores produkter kommer med mulighed for gratis gravering. Her finder du designs med materialer i blankt og rustfrit stål. Designs, der ikke alene er klassikere, men også tidløse gaver, der kan følge den glade modtager eller modtagere gennem livet. Disse klassiske designs hører til blandt de mere populære i dette brands kollektioner - designs med inspiration fra den svenske Prins Sigvard Bernadotte.

Gør gaven helt speciel med en personlig hilsen, indgravering af dato, symboler, navne eller måske et berømt citat. Det er de små ting, der gør hele forskellen. Find den perfekte gave til brudeparret, sølvbrudeparret, veninden, fødselsdagen, jul, konfirmation eller måske til værtinden.

Få gratis gravering

Hos Dahls Gravering er vi stolte af vores gode service, der bl.a. byder på mulighed for gratis gravering i ethvert produkt, som du end måtte ønske at købe her på siden.

Vi håndterer alle vores graveringer selv med brug af specialindkøbte lasergraveringsmaskiner. Vi sætter en stor ære i veludført arbejde og ikke mindst levering til tiden. Måske var det noget med en romantisk tekst til brudeparret eller indgravering af dato for den specielle begivenhed, hvor gaven skal gives?

Vi rådgiver gerne omkring valg af tekst, skrift-størrelse eller skrift-type. Vi håndterer alle forespørgsler med største professionalisme. Kontakt os evt. for spørgsmål. Vi træffes på tlf. 20 33 76 60 - vi glæder os til at hjælpe dig med netop din forespørgsel.

Bestil nemt online

Vi har gjort det let at handle online her hos os. Under hvert produkt finder du en lang række anbefalinger, som du kan gøre brug af, hvis du ønsker indgravering i dit produkt. Tag din næste gave til nye højder. Køb Georg Jensen Bernadotte allerede i dag med mulighed for personlig hilsen - nemt, hurtigt og billigt.