Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
halskæde-med-billede-indeni

Halskæde med billede indeni

En gave er ikke blot en genstand; det er en besked, en følelse, en hengivenhed. Når det kommer til personlige smykker, hvad kan være mere personligt end en halskæde med billede indeni? Denne smukke smykkeidé er ikke kun en elegant accessory, men også en dybt meningsfuld gave, der bærer et specielt minde tæt på hjertet.

En gave til dig selv eller til en elsket

Uanset om du leder efter en særlig gave til dig selv for at bevare et kært minde eller ønsker at overraske en du holder af, er en halskæde med billede indeni den perfekte løsning. Billedet indeni kan være et kærligt øjeblik fanget i tiden, et minde om en person eller en begivenhed, der betyder noget særligt for dig. Denne halskæde er mere end bare et smykke; det er en skat, der bærer en historie.

Se alle medaljoner

Perfekt til enhver anledning

Forestil dig at give en sådan halskæde til en nybagt mor med et billede af hendes nyfødte, til en bedste veninde med et minde fra jeres skoletid, eller til din partner med et billede fra den dag, I først mødtes. Denne halskæde er en oplagt gave til mange begivenheder og anledninger - fødselsdage, jubilæer, Valentinsdag, mors dag og mange flere.

Gør det endnu mere personligt med en indgravering

Hos Dahls Gravering går vi et skridt videre. Udover at kunne indsætte dit foretrukne billede i medaljonen, kan du også vælge at personliggøre din medaljon med billede indeni eller din hjerte halskæde med billede indeni med en særlig indgravering. Dette kan være en dato, et navn eller en kort besked, der gør din gave endnu mere speciel. Og det bedste af det hele? Graveringen er som altid gratis hos os.

Hurtig levering og kvalitet du kan stole på

Vi ved, at når du bestiller noget så personligt som en halskæde med billede indeni, ønsker du at have den i dine hænder så hurtigt som muligt. Derfor tilbyder vi levering inden for 2-3 hverdage. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed sikrer, at du får et produkt, du vil elske i mange år frem.

En halskæde med billede indeni ikke blot et smykke. Det er et bånd, en forbindelse, en påmindelse om de særlige øjeblikke og mennesker i vores liv. Så næste gang du leder efter den perfekte gave, husk at en personlig halskæde kan sige mere end tusind ord.

Se alle medaljoner

Andre artikler til dig