Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
foerste-mors-dags-gave

Første Mors Dag Gave

At fejre din første Mors Dag er en betydningsfuld milepæl i enhver ny mors liv. Det er en dag, der markerer en helt ny æra i hendes liv - rollen som mor. At vælge den perfekte gave til denne specielle lejlighed kan virke som en stor opgave, men hos Dahls Gravering tror vi på, at en personlig gave ikke bare glæder, men også bliver et varigt minde om denne betydningsfulde dag, og vi mener den bedste Mors Dags gave er en personlig gave med gravering. 

Hvorfor vælge en personlig gave som første Mors Dag gave?

En personlig gave til den første Mors Dag fejrer den unikke rejse, en ny mor har påbegyndt. Den type gave, der ikke kun siger "Jeg elsker dig", men også "Jeg værdsætter og anerkender alt, hvad du gør". Det kunne være et smykke med indgravering af barnets fødselsdato, et kærligt budskab, eller et smukt design, der reflekterer hendes nye status som mor.

Ideer til personlige første Mors Dag gaver

  1. Personlige smykker: Intet siger unik som personlige smykker. Hos Dahls Gravering tilbyder vi alt fra halskæder med indgravering, hvor man kan få skrevet et navn og initialer til armbånd med indgravering og vedhæng, der kan bære en særlig dato eller besked. Disse smykker vil ikke kun være smukke accessories, men også evige påmindelser om hendes første Mors Dag. Se vores udvalg af smykker til hende her.

  2. Fotogravering: En billedegravering på en smuk ramme eller et lærred kan fange et øjeblik af moderens nye liv med hendes lille. Vores fotogravering giver dig mulighed for at skabe noget, der er både personligt og dyrebart.

  3. Praktiske og elegante hjemmeartikler: Giv en gave, der kombinerer æstetik med funktionalitet, som et skærebræt med gravering eller en vase med gravering, der kan personliggøres med en sød besked eller et design, der passer til hendes stil. Det kunne også være de søde Spring Emotions

  4. En gæstebog: En personlig gæstebog er ikke kun for gæster. Den kan bruges til at notere de specielle øjeblikke og milepæle i hendes barns liv. Det er en gave, der vil blive værdsat i mange år fremover.

Køb den personlige første Mors Dags gave med gratis indgravering

Når du vælger din første mors dags gave, tænk på de små detaljer, der kan gøre den endnu mere speciel. En personlig hilsen, en pakke smukt indpakket, eller måske en overraskelse levering, kan alle tilføje en ekstra lag af glæde til hendes første Mors Dag.

Den første Mors Dag er mere end en fejring; det er en anerkendelse af overgangen til moderskab og alt, hvad det indebærer. Ved at vælge en personlig gave fra Dahls Gravering, viser du ikke kun din kærlighed og støtte - du giver en gave, der bliver et varigt minde om denne helt særlige dag.

Gå på opdagelse her på Dahls Gravering for at finde den perfekte personlige gave, der vil gøre hendes første Mors Dag uforglemmelig. Vi har et bredt udvalg af gaver, der kan tilpasses enhver smag og enhver ny mors behov. 

Andre artikler til dig