• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Fejr julen med Kay Bojesen

Du kan fejre julen på mange forskellige måder, og Kay Bojesen træfigurer er den perfekte måde at give julen et særligt præg. Kay Bojesen har en stor samling af træfigurer, som kan være med til at sætte den helt rigtige vinter-stemning hjemme hos dig. Du kan købe nissehuer til flere af figurerne, så de bliver en del af julepynten. Figurerne er også gode som julegaver – især hvis du vil give noget personligt og unikt.

Julelook til Kay Bojesen træfigurer

Julen nærmer sig med hastige skridt, og det er snart tid til at tage fat på julepyntningen. Har du Kay Bojesen træfigurerne stående derhjemme, så kan du nemt og hurtigt give dem et julelook ved at købe en nissehue til dem. Nissehuen er i træ, og den passer perfekt til Kay Bojesens figurer. Med huen kan du gøre dine elskede figurer til en del af julepynten – og det giver et ekstra særligt touch til julen.

Kay Bojesen nissehue lille passer blandt andet til den lille abe og Kay Bojesen sangfugle, mens Kay Bojesen nissehue mini blandt andet kan bruges til mini aben og turtelduerne. Så behøver du ikke gemme dine skønne træfigurer væk for at få plads til julepynten, de kan faktisk selv være med. Kay Bojesens elskede selv julen og den barnlige glæde; en glæde, fantasi og humor, der også er afspejlet i de vidunderlige figurer. Dine Kay Bojesens træfigurer kan derfor sagtens være med til at fejre jul.

Kay Bojesens vinterstemning med skiløberne – Boje, dreng, Datti og pige

Som en del af julepynten kan du også finde skiløberne: Skiløber Datti pige og Skiløber Boje dreng. Det vil sige en pige- og en drengeudgave, som du kan vælge imellem – eller måske overveje at få som et par. De vil være en dejlig tilføjelse til din juledekoration, eller hvis du er ved at skabe et vinterlandskab, hvor Kay Bojesens skiløbere vil tilføje den perfekte finish til at sprede lidt god stemning.

Kay Bojesen designede de to glade skiløbere i starten af 1940'erne; drengen Boje og pigen Datti. Figurerne har et muntert udtryk med stort smil og røde kinder, som nærmest siger: "Kom med ud på ski!" Kay Bojesens skiløbere er lavet af bøgetræ, der er smukt malet. For at bevare figurerne i så god stand som muligt, bør de ikke stå i direkte sollys.

Lad dine Kay Bojesen figurer leve i et nisselandskab

Kay Bojesen træfigurerne ser dejlige ud, når de er klædt i nissehuer. Kay Bojesens figurer passer perfekt ind i et vinterlandskab med sne, nisser og julepynt. Du kan blande Kay Bojesens figurer med juledekorationer som små huse og juletræer eller bare lidt julegran. Kay Bojesen træfigurerne passer godt sammen med de klassiske nisser, så lav et helt nisselandskab, hvor aber, fugle, Kay Bojesen fanebærere, bjørne og kaniner bor side om side med nisserne. Kay Bojesens abe passer perfekt ind i et nisselandskab – eller den kan selvfølgelig også være nisse. Kay Bojesen har figurer i mange forskellige størrelser, der passer sammen, så du kan skabe et helt nisselandskab med Kay Bojesens træfigurer.

Hæng Kay Bojesen aber på juletræet

Kay Bojesens aber behøver ikke at stå på en hylde. De kan også hænge på juletræet, så de kan være med til at skabe en helt speciel julestemning. Kay Bojesen abe er en populær og ikonisk figur, der kommer i mange størrelser og farver. Kay Bojesens mini aber passer fremragende som sød og sjov juletræspynt. Kay Bojesen lille abe kan også bruges til dette formål, eller den kan stå sammen med Kay Bojesen mellem abe og Kay Bojesen mini abe som et sødt familiebillede. Julestemningen er komplet, når Kay Bojesens træfigurer indtager dit hjem og er klædt i deres nissehuer.

Giv Kay Bojesen træfigurer i julegave

Juleaften står for døren, før du ved af det. Har du allerede købt julegaverne? Det er altid en god idé at have Kay Bojesen træfigurer i baghovedet, når du skal finde den perfekte julegave til dem, du holder af. De søde figurer er populære som aldrig før, og de passer til både børn og voksne. Hos Dahls Gravering har vi et stort udvalg af Kay Bojesen træfigurer, som du kan vælge imellem – alle med mulighed for at gøre gaven helt unik med en personlig indgravering.

Kay Bojesen træfigurer med gravering med din personlige tekst er perfekte som julegaver, da de er unikke og personlige. Teksten vil blive brændt ned i træet og fremstå i let sort farve. Figurerne leveres i original æske, så de er klar til at give som julegave. Med Kay Bojesen kan du give noget helt specielt, som kan bringe glæde og gode minder år efter år. Så fejr julen med Kay Bojesen træfigurer, og giv en personlig gave!

Fejr julen med håndværksmæssig tradition

Kay Bojesen træfigurerne er så meget mere end blot klassisk julepynt. De er et symbol på Kay Bojesens ære for den håndværksmæssige tradition og skaber en helt speciel stemning. Med Kay Bojesens træfigurer kan du bringe det nordiske håndværk videre fra generation til generation, og de er derfor perfekte som julegave. Julen skal fejres på mange forskellige måder, og Kay Bojesen træfigurerne er den perfekte måde at give julen et særligt præg.

Køb Kay Bojesen figurer med gravering på dahlsgravering.dk

Fejr julen med Kay Bojesen træfigurerne og få den perfekte julepynt. Kay Bojesens figurer er søde, personlige og unikke – og de passer perfekt, hvis du vil give en julegave, som kommer fra hjertet. Køb Kay Bojesen træfigurerne hos Dahls Gravering, og få dem leveret direkte hjem til døren inden juleaften. Kay Bojesens figurer er gaver, som vil blive husket! Kig forbi Dahls Gravering, og find den perfekte julegave i dag. Vi ønsker dig en glædelig jul!