Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
129 kr 2995 kr
Mærker
more... less

Kay Bojesen abe10 varer

Hos Dahls Gravering finder du et spændende udvalg af produkter og gaveartikler - bl.a. de altid populære og stilsikre Kay Bojesen Aber. De er flotte. De er dekorative, og de er eksklusive. Her får du creme de la creme, når det gælder gaven til én, som du holder af. De mange ikoniske trædyr fra denne danske design legende er kommet for at blive og hitter hos både herrer og damer i alle aldre. Perfekt til studenten, værtinden, dåben, brylluppet, fødselsdagsgaven, konfirmanden eller måske mors-dags-gaven?

Viser 1 - 10 af 10

Kay Bojesen Abe - Altid populær

Vi tilbyder bl.a. Kay Bojesen Abe i træ. Vælg imellem flere forskellige varianter, størrelser og materialer. Den er både stilfuld, hyggelig og i den grad også beundringsværdig - denne danske kulturarv. Giv en gave til dig selv, et familiemedlem eller måske en kollega, der kan holde årtier og atter årtier. En lille ven, der kan følge med igennem livets mange faser.

Denne lille fyr med den store personlighed er en klassiker i gennemført design med fokus på detaljen. Her får du kvalitet i særklasse. Og skal gaven gøres mere personlig, så er Dahls Gravering lige stedet at handle. Vi tilbyder nemlig gratis gravering.

Personliggjort gave

Det er ingen sag at gøre gaven mere personlig, når du handler hos os. Vi tilbyder en lang række muligheder, der kan gøre en forskel for dig og modtageren af gaven. En personlig hilsen, et sødt citat eller måske et symbol på venskab eller kærlighed.

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du forkæler med kvalitet og små detaljer her fra Dahls Gravering. Ingen forespørgsel er for lille eller for stor til os. Vi håndterer alle opgaver med største professionalisme. Vi varetager selv alle vores graveringsopgaver med specialmaskine eller manuel gravering afhængig af opgavens art.

Gratis gravering

Servicen er altid helt i top, når du handler hos Dahls Gravering. Derfor tilbyder vi også mulighed for gratis at få skrevet eller indgraveret i eller på alle de produkter, som du køber her hos os. Vi gør det let, overskueligt og sikkert at handle online. Køb Kay Bojesen Abe hos Dahls Gravering allerede i dag - vi sørger for hurtig ekspedition.