Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
129 kr 800 kr
Mærker
more... less

Kay Bojesen sangfugl13 varer

Hos Dahls Gravering gør vi det let at give en stilsikker, populær og måske mere personlig gave som her med sød Kay Bojesen Sangfugl med mulighed for indgravering med personlig tekst. Vi tilbyder gratis gravering på alle vores produkter og sørger tilmed for hurtig ekspedition af din ordre. 

Viser 1 - 13 af 13

Kay Bojesen Sangfugl - Flere varianter

Her kan du bl.a. vælge imellem ikoniske og ikke mindst søde og farverige designs som Alfred, Kay, Ruth, Georg, Sunshine og Ernst. Alle figurer er udført efter stolte håndværksmæssige traditioner. Alle er deres helt eget lille mesterværk. Her får du dansk design, når det er bedst. Vælg bl.a. imellem designs udført i materialer som natureg og røget eg samt de mere farverige af slagsen.

Uanset, om du handler til dig selv, en virksomhed eller måske til den personlige gave, så har du hos Dahls Gravering mulighed for at gøre det helt specielt med indgravering af tekst eller symbol.

Gratis indgravering

Vi tilbyder gratis gravering på alle produkter købt hos os. Vi varetager selv alle graveringsopgaver, hvilket letter både ekspeditionstid samt sikrer dig et smukt og varigt resultat.

Vi rådgiver gerne omkring valg af produkt, skrifttype og ikke mindst størrelsen af din tekstindgravering. Vi gør brug af specialindkøbte lasergraveringsmaskiner for at opnå det bedst mulige resultat. Vi udfører også specialopgaver manuelt, hvis det er den bedste løsning for den pågældende opgave.

Giv en personlig gave med alt det bedste fra Dahls Gravering. En kærlig hilsen, et citat eller måske et sang-vers. Mulighederne er mange for at give en gave, der kan bringe stor lykke. Ingen opgave er for stor eller for lille. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål på tlf. 20 33 76 60 eller skriv til os på info@dahlsgravering.dk.

Hurtig levering

Vi ved, at du venter din ordre i spænding. Derfor sørger vi også for at levere din ordre indenfor blot få dage - også selv om der skal graveres i den. Vi byder på attraktive priser, god kundeservice og ikke mindst sikker betaling, når du handler hos os. Køb Kay Bojesen Sangfugl eller andre af vores populære designs lige her hos Dahls Gravering - vi har gjort det let at handle online.