Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

 • 2-3 dages levering
 • Gratis gravering på alle varer
 • 4.8 stjerner på Trustpilot
 • Dansk shop & gravering i Danmark
 • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
studentergave-til-kaersten

Studentergave til kæresten (ham og hende) 

Er din kæreste snart færdig med sit studie? Det er en stor milepæl for alle studerende og en dag, som man har set frem til siden man begyndte. Studentertiden er en speciel tid, hvor man fejrer flere års hårdt arbejde og derfor vil man gerne give en særlig gave, der giver indtryk. Mangler du den perfekte studentergave, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et stort udvalg, der gør det nemt for dig at vise hvor stolt du er. 

Her på siden finder du inspiration og gaveideer, så du kan finde den ideelle gave til din kæreste. 

Personlig studentergave med gravering til kæresten

Giv en personlig og hjertevarm gave til din kæreste hos Dahls Gravering, hvor du både kan købe og få graveret din gave - helt gratis. Slip for besværet med at løbe rundt i byen for at finde den perfekte gave og en guldsmed, der kan gravere den. Vores ekspertise og hurtige levering gør det nemt for dig at give en romantisk og unik gave. 

Uanset om det er et smykke til ham eller hende, kan du få indgraveret alt fra navne, søde beskeder til specielle datoer. Vi graverer på forskellige materialer som træ, metal og glas. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning og råd.

Studentergave til kæresten (hende)

En studentergave til hende kan være svær at finde, men det vigtigste er at vælge en gave, der reflekterer hendes personlighed, interesser og de drømme, hun nu står over for at forfølge. En studentergave til kæresten bør føles personlig og særlig, noget der minder hende om hendes præstationer og som samtidig minder hende om jeres kærlighed. Fejr denne milepæl i hendes liv med noget, der viser, hvor meget hun betyder for dig

Vi har et stort udvalg af gaver du kan vælge imellem, og husk at du altid kan få gratis gravering og hurtig levering.

 • Smykker

Smykker er en klassiker, der aldrig går af mode. Personlige smykker er altid et sikkert gavevalg blandt piger. En elegant halskæde med gravering, måske med et vedhæng der symboliserer visdom eller held, eller et indgraveret armbånd der kan graveres med datoen for hendes eksamen eller jeres initialer, er både tankefuld og smukt. Det er en gave, der bæres igen og igen.

 • Træfigurer 

Er hun en student, som elsker dansk design eller har hun en forkærlighed for Kay Bojesens Figurer, er en af deres mange træfigurer et godt bud på en gave, som vil holde i adskillige år. Med Kay Bojesen Fanebærer i gave, vil hun altid kunne tage gaven frem til enhver begivenhedsrig dag og huske på, at hun fik figuren af dig. 

 • Vaser

Piger elsker blomster, og kan aldrig få for mange. Du kan derfor med fordel købe en smuk vase med gravering, så hun er sikker på at hendes blomster altid står skarpt og bliver endnu mere smukke af den fine vase. Ønsker du at gøre gaven lidt mere særlig eller rækker gavebudgettet lidt længere, kan du altid købe en buket, så hun kan tage vasen i brug med det samme. 

Studentergave til kæresten (ham) 

En studentergave til ham kan være en udfordring at finde, men nøglen ligger i at vælge en gave, der spejler hans personlighed, interesser, og de ambitioner, han nu er klar til at forfølge. En studentergave til din kæreste bør føles både personlig og unik, noget der fejrer hans præstationer og samtidig minder ham om jeres særlige forhold. Fejr denne betydningsfulde begivenhed i hans liv med en gave, der udtrykker, hvor meget han betyder for dig.

Vi har et bredt udvalg af gaver, du kan vælge imellem, og husk, at du altid kan få gratis gravering og hurtig levering.

 • Glas

Giv din kæreste en unik og personlig studentergave med et glas med gravering. Et smukt ølglas, champagneglas, gin glas eller vinglas med en personlig gravering er ikke blot en praktisk gave, men også en, der bliver ved med at minde ham eller hende om denne særlige begivenhed. Det er en gave, der kombinerer æstetik med personlig betydning og viser din omtanke og kærlighed på en både elegant og varig måde.

 • Kortholder

En kortholder er en fremragende gaveide, da de både er praktiske, stilfulde og har en langvarig værdi. Du sikrer dig med dette gavevalg, at din kæreste altid har sine kort samlet og bærer dem med stil. Samtidig er det en utrolig personlig gave, da du kan få indgraveret jeres årsdag, hans navn eller hvad end du ønsker. På denne måde vil han altid mindes dig, når han bruger sin kortholder. 

 • Bartilbehør

Elsker din kæreste, at have venner på besøg eller mangler du en lille ekstra ting til hans gave, kan du gå på jagt i vores udvalg af bartilbehør. Her finder du eksklusive accessories, du er sikker på holder i mange år. Det kan for eksempel være en elegant oplukker fra Stelton eller en lommelærke fra Georg Jensen. 

Har du spørgsmål til studentergaver til kæresten?

Hos Dahls Gravering er ingen spørgsmål for små! Hvis du er i tvivl om valget af gave, graveringsteksten, eller hvis du bare har brug for lidt vejledning, står vores team klar til at hjælpe. Vi tilbyder personlig rådgivning både over telefon og via e-mail. Kontakt os på tlf. 20 33 76 60, mandag til fredag fra kl. 8.00 til 16.00 – fredage dog til kl. 15.00. Vi glæder os til at gøre din gave til noget helt særligt!

Andre artikler til dig