Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
sjove-maader-at-give-gaver-paa

Sjove måder at give gaver på

Hos Dahls Gravering har vi altid sat en ære i at fejre de særlige øjeblikke i livet. Gaver er en kærkommen måde at udtrykke vores kærlighed, taknemmelighed og glæde på. Men har du nogensinde overvejet at bringe et element af humor ind i gavegivningen? En velplaceret joke kan virkelig løfte stemningen og gøre et godt øjeblik endnu bedre.

3 sjove måder at give gave på

Her er nogle sjove måder at give gaver på, som garanteret vil skabe glæde og latter.

1. Skattejagten

Hvem siger, at gaver skal gives direkte? I stedet kan du lave en sjov skattejagt, der fører til den endelige gave. Lav en række clues eller gåder, som skal løses for at finde gaveplaceringen. Det er en underholdende aktivitet, der lægger op til sjov og spil, inden modtageren får deres gave. Hvis du virkelig vil sætte prikken over i'et, kan du lave små sjove clues i form af gaver med gravering 

2. Den skjulte gave

En anden sjov idé er at skjule gaven i noget, der virker kedeligt på overfladen - som en bog om græsarter eller en pakke toiletpapir. Modtagerens forventede reaktion ved at se den "kedelige" gave, bliver til stor overraskelse og glæde, når den ægte gave afsløres indeni.

3. Den store overraskelse

Giv en lille gave i en gigantisk indpakning. Den komiske kontrast mellem størrelsen på gaven og indpakningen vil helt sikkert udløse et grin. Du kan endda lave det som en "gave inden i en gave inden i en gave" for at holde spændingen kørende længere.

Den personlige gave med gravering

Hos Dahls Gravering tilbyder vi gratis gravering på alle vores gaver, der kan gøre en gave ekstra sjov og personlig. Forestil dig at give en nøglering eller et smykke med en intern joke graveret ind i den. Det er en sjov gave, som også vil blive værdsat for sin tankevækkende gestus.

Gaven til personen der har alt

Hvad giver man til personen, der allerede har alt? En sjov idé kunne være at give dem "ingenting". Hos Dahls Gravering kan vi gravere en gaveartikel med ordene "Et stykke ingenting". Det er en humoristisk gave, som også viser, at du virkelig har tænkt over, hvad du skulle give.

At give en personlig gave handler om at udtrykke følelser og skabe glade øjeblikke. Ved at tilføje humor til hvordan du giver din gave kan vi styrke de positive følelser og skabe endnu mere mindeværdige oplevelser. Så uanset om du vælger en af de sjove gaveideer ovenfor eller har din egen unikke idé, så husk, at det vigtigste er at have det sjovt og nyde øjeblikket. Og husk, Dahls Gravering er her for at hjælpe dig med at gøre din gave ekstra speciel!

Andre artikler til dig