Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
hvad-giver-man-i-studentergave

Hvad giver man i studentergave?

Studenterugen er en festlig tid fuld af glæde, succes og fejring. Det er også en tid, hvor vi ofte står overfor det uundgåelige spørgsmål: Hvad giver man i studentergave? Hos Dahls Gravering har vi svaret, og vi er her for at dele det med jer.

Den bedste studentergave: En personlig gave med gravering

Den bedste studentergave er ikke nødvendigvis den dyreste eller mest udfordrende at finde. Faktisk mener vi, at den bedste studentergave er en, der har et personligt præg og kommer fra hjertet. Og hvad kan være mere personligt end en gave med gravering?

Hos Dahls Gravering tilbyder vi et stort udvalg af personlige gaver, som du kan få indgraveret med en speciel besked, dato eller navn. Fra smukke smykker og praktiske studenterglas til de altid glade Hoptimister - vi har masser af gaveideer til både ham og hende. Det bedste ved det? Alle vores gaver inkluderer gratis gravering, så du kan give en meningsfuld gave uden ekstra omkostninger.

Hvad giver man i studentergave beløb?

Så, hvor meget skal du bruge på en studentergave? Hvad skal studetergaven koste? Det korte svar er: det afhænger af dig. Vi har studentergaver i alle prisklasser - helt fra 49 kr. til over 3000 kr. Uanset dit budget, kan du finde den perfekte gave hos os.

Men husk, det er ikke prisen, der gør gaven speciel. Det er den personlige berøring og den omsorg, der er lagt i valget af gaven. Ved at vælge en personlig gave med gravering, skaber du en unik gave, der vil blive husket og værdsat lang tid efter studenterugen er forbi.

Så i denne studenteruge, hvorfor ikke vælge en gave, der virkelig betyder noget? Giv en personlig studentergave med gravering - en gave, der ikke bare fejrer et øjeblik, men etablerer et evigt minde. Se alle studentergaver til ham og studentergaver til hende

Se alle studentergaver

Andre artikler til dig