Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
fars-dag-guide

Fars Dag: Den ultimative guide

Fars Dag er en særlig dag, hvor vi fejrer og viser vores taknemmelighed over for vores kære fædre. Det er en dag dedikeret til at anerkende deres kærlighed, omsorg og dedikation. Hvis du vil finde den perfekte gave til din far, er du kommet til det rette sted. Her er nogle fantastiske gaveideer, der vil gøre din fars dag ekstra speciel.

Hvad er Fars Dag?

En af de mest stillede spørgsmål om Fars Dag er, hvad det egentlig er. Fars Dag er en årlig begivenhed, hvor vi ærer fædre og faderfigurer. Det er en dag, hvor vi viser vores respekt og taknemmelighed over for alt det, vores fædre gør for os.

I Danmark har fejringen af Fars Dag en lang historie med rødder dybt plantet i traditioner og familieliv. Det er en tid, hvor børn og familier kommer sammen for at vise deres kærlighed og taknemmelighed over for fædrene i deres liv. Dagen er fyldt med gestus af påskønnelse, såsom hjemmelavede kort, gaver og særlige aktiviteter planlagt for at forkæle fædrene.

Historien bag Fars Dag

Historien bag Fars Dag går tilbage til begyndelsen af det 20. århundrede i USA. Det var Sonora Smart Dodd, der opfandt Fars Dag. Hun ønskede at ære sin far, der alene opdrog seks børn efter sin kones død. I dag fejres Fars Dag over hele verden og har til formål at ære fædre og faderfigurer for deres kærlighed og dedikation til deres børn.

I Danmark har traditionen med at fejre Fars Dag udviklet sig til en smuk blanding af respekt for fædrene og en fejring af familiebånd. Det er en dag, hvor man sætter tid af til at takke fædrene for deres støtte, kærlighed og vejledning gennem livets op- og nedture.

Hvornår fejres Fars Dag?

Fars Dag fejres forskellige steder i verden på forskellige datoer. I Danmark fejres Fars Dag den 5. juni, samtidig med Grundlovsdag. Dette giver familier mulighed for at tilbringe tid sammen og fejre både fædre og landets grundlov på samme dag.

Den danske fejring af Fars Dag den 5. juni skaber en smuk symbiose mellem hyldesten til fædrene og fejringen af demokratiets værdier. Det er en dag, hvor man ikke kun ærer fædrene, men også reflekterer over de værdier, som landet er bygget på, og som fædrene ofte er med til at formidle til næste generation.

Gaveideer til Fars Dag

Nu hvor du ved, hvad Fars Dag handler om, lad os se på nogle fantastiske Fars dags gaver, der vil glæde din far.

Fars Dag er en særlig lejlighed dedikeret til at fejre fædre og alt det, de gør for os. Det er en tid til at vise vores taknemmelighed og kærlighed til dem, der altid står ved vores side. Derfor er det vigtigt at vælge en gave, der afspejler din fars personlighed og interesser.

Personlige gaver til far

En personlig gave viser din kærlighed og omsorg. Du kan overveje at få en fotobog lavet med billeder af dig og din far sammen. En gravering på en nøglering eller en pen kan også være en god idé.

At give en personlig gave viser, at du har taget dig tid til at tænke over, hvad der vil glæde din far mest. Det skaber en særlig forbindelse mellem jer og viser, hvor meget du værdsætter ham.

Personlige gaver er en fantastisk måde at vise din far, hvor meget du holder af ham. Overvej disse personlige gaver til Fars Dag, som med sikkerhed vil bringe et smil på hans ansigt:

  • Fars dag ølglas: Et indgraveret ølglas er en fantastisk gave til en far, der elsker at nyde en kold øl. Tilføj en personlig besked for at gøre det ekstra specielt.
  • Fars dag nøglering: En nøglering med en personlig gravering er både praktisk og meningsfuld. Din far vil tænke på dig hver gang han bruger den. 
  • Fars dag skærebræt: Perfekt til den far, der elsker at lave mad. Et skærebræt med en indgravering vil være et flot og funktionelt køkkenredskab. 
  • Fars dag armbånd: Et armbånd med en særlig besked kan være en smuk og sentimental gave, som din far vil bære med stolthed. 

Et personligt ølglas vil være en hyggelig gave til en far, der nyder en kold øl, og det kan være indgraveret med en særlig besked. En nøglering med en personlig gravering kan være både praktisk og meningsfuld, mens et skærebræt med en indgravering vil være perfekt til den far, der elsker at lave mad. Endelig kan et armbånd med en særlig besked være en smuk og sentimental gave. Disse personlige gaver viser din far, at du har tænkt over noget særligt, der passer til ham og vil minde ham om din kærlighed hver dag. Se også vores guide med fars dags gave fra børn

Hos Dahls Gravering tilbyder vi gratis gravering på alle gaver, så du kan tilføje en personlig besked eller et sjovt citat, der gør gaven unik. En personlig gave fra Dahls Gravering viser din far, hvor meget du holder af ham, og skaber minder, der varer hele livet. 

Sådan vælger du den perfekte gave til Fars Dag

Når du skal vælge den perfekte gave til far, er der nogle ting, du bør overveje. Det er vigtigt at huske, at en gave til din far ikke kun er et fysisk objekt, men også en gestus af kærlighed og taknemmelighed. Derfor er det værd at bruge lidt tid på at tænke over, hvad der virkelig vil glæde ham.

Tænk på, hvad din far kan lide. Har han nogen hobbyer eller interesser, du kan inspireres af? Måske er han en sportsfan eller en ivrig læser. Find en gave, der passer til hans passioner.

Det kan også være en god idé at overveje at give din far en oplevelsesgave, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen. Dette kan styrke jeres bånd og skabe minder for livet.

Er der noget, din far virkelig har brug for? Måske har han nævnt noget, at han gerne vil have. At give ham en gave, han har brug for, vil vise, at du tænker på ham.

Tænk over, hvem din far er som person. Er han eventyrlysten og elsker at prøve nye ting? Eller er han mere afslappet og foretrækker at tilbringe tid derhjemme? En gave, der passer til hans personlighed, vil være særligt værdsat.

Det er også værd at overveje at give din far en personlig gave, som viser, at du virkelig kender ham. Dette kan være noget så simpelt som en hjemmelavet gave eller en gave, der har en sentimental værdi for jer begge.

Tilbring kvalitetstid med far på hans dag

Det vigtigste ved Fars Dag er at tilbringe tid med din far og vise ham, hvor meget han betyder for dig. Gå en tur sammen, se en film eller deltag i en aktivitet, som I begge kan nyde. Det vil skabe minder, der varer ved.

Med disse skønne gaveideer og tips kan du fejre Fars Dag på den bedst mulige måde. Giv din far en uforglemmelig dag fyldt med kærlighed og påskønnelse.

Traditionen med at fejre fædre har rødder tilbage i det gamle Rom, hvor man fejrede fædrenes dag til ære for guden Jupiter. I dag fejres Fars Dag på forskellige tidspunkter rundt om i verden, men formålet er altid det samme - at vise taknemmelighed og kærlighed til fædre og fædrefigurer.

I Danmark har vi fejret Fars Dag siden 1935, hvor traditionen blev introduceret af Dansk Kvindesamfund. Dagen falder altid på den 5. juni, som også er Grundlovsdag. Det er en dag, hvor fædre hyldes for deres kærlighed, støtte og dedikation til deres familier. Mange familier fejrer dagen med gaver, kort og hyggelige sammenkomster.

Andre artikler til dig