Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
fars-dag-gave-fra-boern

Fars dag gave fra børn

Fars dag er en særlig dag, hvor børn har mulighed for at vise deres kærlighed og påskønnelse til deres far. Uanset om børnene er små eller store, er det altid en god idé at finde en gave, der er både personlig og meningsfuld. I denne blog vil vi guide dig gennem nogle fantastiske Fars dags gaver, som vil gøre din far glad og stolt. Vi linker til nogle sikre Fars dags gaver, der er perfekte til verdens bedste far.

Hvorfor fejre Fars dag?

Fars dag er en anledning til at fejre fædre og alt det, de gør for deres familier. Det er en dag, hvor børn kan udtrykke deres taknemmelighed og vise, hvor meget de elsker deres far. Uanset om det er med en hjemmelavet gave, en fælles aktivitet eller en købt gave, handler det om at vise, at man sætter pris på alt det, far gør.

Fars dag ølglas – en skål for far

Et af de mest populære valg til Fars dag er et personligt ølglas. Hvis din far er en ølentusiast, vil han elske at få sit eget Fars dag ølglas. Hos Dahls Gravering kan du få ølglasset graveret med en personlig besked eller dit Fars navn, hvilket gør det til en unik og praktisk gave. Hver gang han nyder en kold øl, vil han blive mindet om din kærlighed og taknemmelighed.

Fars dag nøglering – altid tæt på hjertet

En anden fantastisk gaveidé er en Fars dag nøglering. En nøglering er en praktisk og personlig gave, som din far kan have med sig overalt. Hos Dahls Gravering kan du vælge mellem forskellige designs og materialer, og tilføje en personlig gravering som navn, initialer eller en kort besked. Hver gang din far bruger sine nøgler, vil han blive mindet om din kærlighed.

Fars dag skærebræt – til den madglade far

Hvis din far elsker at lave mad, er et Fars dag skærebræt den perfekte gave. Et skærebræt med en personlig gravering er både praktisk og stilfuldt, og vil gøre madlavningen endnu sjovere for din far. Du kan få graveret hans navn, en særlig besked eller en vigtig dato på skærebrættet, hvilket gør det til en unik gave, der kan bruges hver dag.

Fars dag armbånd – en stilfuld gestus

For en mere personlig og stilfuld gave, kan du overveje et Fars dag armbånd. Et armbånd er en fantastisk måde at vise din far, hvor meget du holder af ham. Hos Dahls Gravering tilbyder vi armbånd i forskellige materialer som læder og metal, som kan graveres med en personlig besked. Et armbånd er en elegant gave, som din far vil værdsætte og bære med stolthed.

Tips til at vælge den perfekte Fars dag gave

Når du skal vælge den perfekte gave til Fars dag, er det vigtigt at tænke på din Fars personlighed og interesser. Her er nogle tips til at finde den rette gave:

  1. Tænk på hans interesser: Hvad elsker din far at lave i sin fritid? Er han en madentusiast, en handyman eller en stilbevidst mand? Vælg en gave, der passer til hans interesser og hobbyer.
  2. Personliggør gaven: En personlig gave med gravering viser, at du har lagt tanke og omsorg i valget. Tilføj dit Fars navn, initialer eller en speciel besked for at gøre gaven unik.
  3. Vælg noget praktisk: En gave, som din far kan bruge hver dag, vil minde ham om din kærlighed og taknemmelighed. Tænk på ting, han bruger dagligt, som et ølglas, en nøglering eller et skærebræt.

Gør Fars dag mindeværdig

Fars dag er en speciel dag, der fortjener en særlig fejring. Uanset om du vælger et personligt ølglas, en nøglering, et skærebræt eller et armbånd, er det vigtigste at vise din far, hvor meget du værdsætter ham. Hos Dahls Gravering har vi et stort udvalg af personlige gaver til Fars dag, som vil gøre din far glad og stolt.

Tag et kig på vores udvalg af gaver til far og find den perfekte gave til verdens bedste far. Gør denne Fars dag uforglemmelig med en personlig og meningsfuld gave, der viser din kærlighed og taknemmelighed.

Andre artikler til dig