Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
kvinde der ikke ved hvad hun skal ønske sig

Dahls gave guide: Hvad skal jeg ønske mig?

Hvad skal jeg ønske mig? Det er et spørgsmål, som mange mennesker stiller sig selv i julegave- eller fødselsdags planlægningen. Og det er ikke helt let at finde ud af! Derfor har vi her på Dahl's givet dig en guide til, hvad du kan ønske dig - om du er mand eller kvinde. Så slipper du for at stå helt idéforladt og tigge venner og familie om gaveidéer.

Hvad skal man ønske sig i julegave? Hvad skal man ønske sig i fødselsdagsgave? Og hvad skal man ønske sig til sin konfirmation? I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd og tips til, hvad du kan ønske dig til forskellige lejligheder. Vi starter med de gode gaveønsker til mænd.

Hvad skal jeg ønske mig som mand?

Hvad ønsker du dig? Det spørgsmål bliver vi alle sammen stillet ind imellem. Oftest i forbindelse med at juleaften eller din fødselsdag er lige om hjørnet. Det er altid svært at finde på gode ideer til gaveønsker.

Når du skal finde på hvad du kan ønske dig, er det første og vigtigste step at finde ud af dine interesser. Er du en mand der elsker sport og motion? Eller er du mere til at slappe af med en god bog eller film? Når du ved, hvad dine interesser er, kan det være meget lettere at finde på gode gaveønsker.

En anden ting, du kan overveje, når du skal finde på, hvad du kan ønske dig, er, om det er noget du har brug for eller ej. Er det noget, som vil gøre din hverdag bedre og lettere? Eller er det mest et ønske om at have en sjov ting? Der skal være plads til begge dele på din ønskeseddel.

Hos Dahls Gravering kan du finde et stort udvalg af kreative gaveidéer til ham - så måske du kan finde noget inspiration der. Der er både sjove og personlige gaver til ham.

Hvad skal jeg ønske mig som kvinde?

Når man skal finde på, hvad man kan ønske sig, er det altid et godt udgangspunkt at kigge på dine interesser. Er du en kvinde der elsker mode og smykker? Eller er du mere til at slappe af med en god bog eller film? Ønsk dig ting, der vil gøre dig glad, og som passer til dig (det nytter ikke noget, at ønske dig ting til den kvinde, du ønsker at være, i stedet for den kvinde, du er).

Du kan også overveje, om du skal ønske dig nødvendige ting, som du mangler, eller måske bare noget, som vil gøre din hverdag lidt sjovere, bedre eller lettere. Der skal være plads til både fornuftige (kedelige) ønsker og de ønsker, som bare kan bidrage med noget positivt til hverdagen - for eksempel lidt lækker selvforkælelse.

Mangler du inspiration til din ønskeliste, kan du tage et kig på nogle af Dahls Gravering's personlige gaver til hende.

Ønsker til forskellige begivenheder og anledninger

Der er mange forskellige anledninger, hvor det forventes, at du kan stille med en ønskeseddel. Nogle af dem kommer igen år efter år, mens andre er sjældnere begivenheder som bryllup, studentergilde, dåb eller konfirmation.

Et rigtig godt tip til at forberede sig på eventuelle ønske-forespørgsler er, at du opretter et dokument på computeren, en note på din telefon eller måske en helt old school notesbog, hvor du løbende kan skrive ting ned, du opdager, du ønsker dig eller mangler (og så ikke købe for mange af tingene selv).

Hvad skal jeg ønske mig i julegave?

Hvad kan jeg ønske mig i julegave? Det er et af de spørgsmål, der florerer mest i december måned. Og det er ikke helt let at finde ud af. Men sandheden er, at du kan ønske dig alt mellem himmel og jord (det er bare ikke sikkert, du får det). Sidder du og tænker "hvad skal jeg ønske mig i julegave kvinde", kan du prøve at kigge på vores inspiration til en personlig julegave til hende.

Hvad skal jeg ønske mig i fødselsdagsgave?

"Hvad kan jeg ønske mig i fødselsdagsgave?" er også et spørgsmål, der dukker op år efter år. Heldigvis kan du også finde et stort udvalg af personlige fødselsdagsgaver på Dahls Gravering, så du kan finde idéer til din ønskeseddel.

Hvad skal jeg ønske mig til min konfirmation?

Konfirmationen er en af de store begivenheder, der kun kommer én gang i livet, og derfor er der typisk lidt større gaver i spil, når det kommer til konfirmationsgaver. En oplagt idé til et ønske er konfirmations smykker, der kan følge dig resten af livet og være et evigt minde om din konfirmationsdag. Du kan ønske dig smykker, uanset om du er en pige eller dreng.

Hvad skal jeg ønske mig i studentergave?

På Dahls Gravering kan du finde masser af inspiration til studentergave-ønsker. For eksempel kan du finde idéer til en personlig studentergave til hende eller ham.

Hvad skal jeg ønske mig af min kæreste?

Når din bedre halvdel spørger, hvad du ønsker dig, har du rig mulighed for at komme med et mere personligt gaveønske. Kan du alligevel ikke finde på noget, kan du kigge på vores idéer til gaver til hende eller ham for at finde inspiration.

Jeg ved ikke hvad jeg skal ønske mig!

Sidder du stadig tilbage og tænker: "Hvad kan jeg ønske mig i gave?" kan du skrive nogle af de klassiske ting på ønskelisten. Det kan for eksempel være sokker, underbukser, et brætspil eller en god bog. Det er også blevet populært at ønske sig oplevelsesgaver, så et gavekort til biografen, bridgewalking eller noget andet, du gerne vil, er et rigtigt godt ønske.

Andre artikler til dig