Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
bryllupsgave-til-konen

Bryllupsgave til konen

Personlige smykker

En klassisk og tidløs gaveidé er personlige smykker til kvinder. Vores udvalg inkluderer alt fra delikate armbånd og elegante halskæder til smukke ørestikker og vedhæng. Overvej at give din kone et smukt armbånd med hendes initialer eller jeres bryllupsdato indgraveret. Det er en gave, hun kan bære hver dag og altid have et minde om jeres kærlighed med sig. En halskæde med et diskret vedhæng kan også være en stilfuld og personlig gave, der tilføjer et strejf af elegance til hendes daglige påklædning. Ørestikker med en personlig gravering kan være den perfekte gave til at fuldende hendes look.

Kay Bojesen figurer

Kay Bojesen figurer er en vidunderlig og klassisk gaveidé, der kombinerer tidløst design med personlig gravering. Vores Kay Bojesen figurer kan personliggøres med jeres navne, bryllupsdato eller en særlig besked, hvilket gør dem til unikke og mindeværdige gaver. Disse figurer er ikke kun smukke at se på, men også symbolske for jeres kærlighed og de minder, I deler. Hver gang din kone ser på figuren, vil hun blive mindet om jeres særlige dag og den kærlighed, I deler.

Glas med gravering

Fejr jeres nye liv sammen med et par elegante glas med gravering. Disse glas kan personliggøres med jeres navne og bryllupsdato, hvilket gør dem til det perfekte valg til den første toast som ægtepar. Hver gang I fejrer en særlig begivenhed i fremtiden, kan I tage disse glas frem og mindes jeres bryllupsdag. Det er en gave, der vil blive brugt og værdsat ved mange festlige lejligheder fremover. Glas med gravering tilføjer et strejf af elegance og personlighed til enhver fejring.

Smykkeskrin med gravering

Et smykkeskrin er en praktisk og personlig gave, der vil hjælpe din kone med at opbevare sine smykker sikkert. Vores smykkeskrin med gravering kan tilpasses med hendes navn, initialer eller en særlig besked, hvilket gør det til en unik og betydningsfuld gave. Hver gang hun åbner skrinets låg, vil hun blive mindet om jeres kærlighed og den specielle dag, I delte.

Armbånd med indgravering

Et stilfuldt og personligt valg er et armbånd med indgravering. Armbånd er både moderne og feminine, og med en personlig gravering bliver det en helt unik gave. Du kan få indgraveret hendes navn, jeres bryllupsdato eller måske en kort besked, der betyder noget særligt for jer begge. Dette armbånd vil være en daglig påmindelse om jeres kærlighed og de løfter, I har givet hinanden.

Halskæde med navn eller billede

En halskæde med navn eller en halskæde med billede er en helt særlig gave, der kombinerer personlighed og elegance. Ved at indgravere hendes navn, jeres bryllupsdato eller endda et yndlingsbillede, skaber du en gave, der er både unik og følelsesladet. Hver gang hun bærer halskæden, vil hun blive mindet om jeres bryllupsdag og de mange dejlige minder, I har skabt sammen. 

At finde den perfekte bryllupsgave til din kone kan være en vidunderlig måde at vise din kærlighed og værdsættelse på. Hos Dahls Gravering tilbyder vi et stort udvalg af personlige bryllupsgaver, der kan graveres for at tilføje et personligt touch. Uanset hvilken gave du vælger, kan du være sikker på, at den vil blive værdsat og husket i mange år fremover.

Har du spørgsmål til produkt eller gravering?

Hos Dahls Gravering sætter vi en ære i at yde den bedste kundeservice. Hvis du har spørgsmål om vores produkter eller ønsker rådgivning vedrørende personlig gravering, er vi her for at hjælpe. Du kan kontakte os via telefon eller e-mail. Vores kundeserviceteam er tilgængeligt alle hverdage fra kl. 8.00 til 16.00 og fredage fra kl. 8.00 til 15.00. Ring til os på tlf. 20 33 76 60 for personlig assistance. Vi ser frem til at hjælpe dig med at vælge eller tilpasse dit næste smykke, så det bliver præcis, som du ønsker.

Andre artikler til dig