Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
ideer-til-adventsgaver

Adventsgaver til ham og hende

Når december nærmer sig, og vi skal finde den perfekte gave til adventskalenderen, er der mange idéer at hente. Hvad med en unik adventsgave, som kan give glæde hver dag i december? Vi har samlet nogle af de bedste idéer til adventsgaver her – lige fra smykke med gravering til gaver i træ og naturligvis personlig julepynt med gravering.

Gaveideer til adventsgaver til hende og ham

Julen nærmer sig med hastige skridt, og før du ved af det, er det første søndag i advent. I år er første søndag i advent allerede 27. november, så det er ikke for tidligt at tænke på adventsgaver. Søger du idéer til adventsgaver, så er du kommet til det helt rigtige sted. I denne artikel vil vi nemlig give dig et par gode idéer til unikke adventsgaver, som din kæreste vil elske. Vi har idéer til adventsgaver til ham, idéer til adventsgaver til hende og masser af idéer til en personlig indgravering på adventsgaven. Læs med her, og bliv inspireret til at finde den helt rigtige adventsgave til kæresten.

Ideer til adventsgave - Gaver med gravering

Er du på udkig efter idéer til adventsgaver, der er lidt anderledes og som virkelig vil sparke benene væk under din kæreste? Så skal du overveje at give en gave med gravering. Det kan for eksempel være et smykke, en nøglering eller et armbånd med personlig tekst. På den måde kan du give din kæreste adventsgaver, der virkelig viser, at du har tænkt på ham eller hende. Gaver med gravering vil med garanti blive husket i mange år fremover, og de er perfekte til alle anledninger - også julegaver.

Julepynt i adventsgave til kæresten

En af idéerne til adventsgaver til kæresten er julepynt med gratis gravering. Julepynt i form af små figurer eller juleophæng er en hyggelig gaveidé, som kan give glæde hvert år. Nordahl Andersen og Georg Jensen er to brands, der laver flot designede juleophæng. Vælg for eksempel et flettet julehjerte i forgyldt messing eller årets juleophæng 2022. Du kan også finde søde julefigurer i træ fra blandt andet Spring Copenhagen og Hoptimist. Julepynt er en hyggelig idé til en adventsgave, og det behøver ikke at være dyrt. Hvis du tilføjer en personlig gravering til pynten, vil det med garanti blive en helt uforglemmelig adventsgave.

Personlige adventsgaver til ham

Der er mange idéer til adventsgaver, men en adventsgave med personlig indgravering vil altid være et hit. Gode gaveidéer til ham kan for eksempel være nogle søde og sjove jule glas eller 3 skønne julehjerter i træ fra Architectmade, hvor du har mulighed for at indgravere navn eller et personligt budskab på hvert hjerte. Hvis du søger idéer til en personlig gave til ham, kan vi anbefale en personlig Zippo lighter eller nøglering med indgravering, som han altid kan have med sig.

De bedste adventsgaver til hende

Mangler du gaveidéer til hende? Adventsgaven kan være skønne juleophæng, som kan vække minder hvert år, når julepynten findes frem, men det kan også være ting, der kan bringe glæde hele året. Willow Tree figurer er en god idé til adventsgaven til hende eller ham. De fine figurer kan indgraveres med et personligt budskab, og de findes i mange forskellige designs. En anden idé til en unik adventsgave er smykker til hende med personlig indgravering. Smykker er altid en populær gave, og med gravering kan du gøre smykket helt unikt og uforglemmeligt. Du kan også vise hende, hvor højt du elsker hende, med de søde turtelduer fra Kay Bojesen.

Adventsgaver med et personligt budskab

Det kan være svært at finde idéer til adventsgaver. Mange af os har allerede købt de traditionelle adventsgaver, og hvad der ellers er at købe i butikkerne kan virke lidt kedeligt. Heldigvis kan du nemt lave en unik adventsgave ved at indgravere et personligt budskab på gaven. Du kan for eksempel få indgraveret en sød besked på et smykke, julepynt eller noget helt tredje. Med en personlig gravering vil du gøre adventsgaven til noget helt særligt og uforglemmeligt. Hos Dahls Gravering får du altid gratis indgravering med i prisen og lynhurtig levering.

Gør adventsgaven til noget helt særligt

Det behøver ikke at være svært at finde idéer til adventsgaver. Med en personlig indgravering kan du gøre enhver gave til noget helt særligt. Smykker, julepynt og træfigurer er alle gode idéer til adventsgaver, der vil glæde din kæreste år efter år. Sørg for at vælge noget, der passer til hans eller hendes personlighed, så du er sikker på at give en adventsgave, der vil blive værdsat. Med et personligt budskab på gaven viser du, hvor meget du elsker og tænker på ham eller hende.

Hvad skal jeg indgravere?

Når du vælger en adventsgave med personlig gravering, er det vigtigt at vælge en indgravering, der passer til ham eller hende. Men hvad skal det være? Det kan være et citat, en intern joke, en dato eller et navn, men du kan også vælge indgraveringer som "Julen 2022" eller ganske enkelt "Jeg elsker dig". Mange mennesker har også et særligt motto eller livsfilosofi, som de lever efter. Har din kæreste sådan et? Så er det jo en oplagt idé at få det indgraveret på adventsgaven. Du kan finde mere inspiration til at vælge den rette indgravering i vores indgraverings guide.

Andre artikler til dig