Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Kaj & Andrea Spisesæt

Tekst

loader

Produktbeskrivelse

Kaj & Andrea spisesæt til børn. Børnespisesæt med kaj & Andrea, som består af tallerken, dybtallerken, kop samt bestik. Bestikket er udført i rustfrit stål med indgravering af Kaj & Andrea. Børnebestikket kan gravers bagpå med fornavn og dato og vi anbefaler skrifttype Us Block eller Vanessa. 

Da der er print på begge sider af Kniv, vil graveringen blive udført længere oppe på skaftet. Børnebestikket ligger rigtig godt i hånden og er let at bruge for en lille barnehånd. De fleste bedsteforældre giver gerne børnebestik til dåbsgave, men dette bestik kan også bruges til fødselsdagsgave eller som barselsgave. 

Vi har alle vores dåbsgaver på lager og kan derfor tilbyde gravering inden for 2-3 dage, så står du og skal til barnedåb, fødselsdag eller måske på barselsvisit så kan du rolig bestille her. Her findes også sparebøsse med Kaj & Andrea.

Produktdata

Materiale: Stål samt Melanin
Brand: Nordahl Andersen
Motiv: kaj & Andrea
Farve: stål
Gravering: Fornavn samt dato
Skrifttype: Alle
Antal tegn: ca 15 tegn pr del
Pris, Gravering: Gratis
Placering: Bagpå 2 linjer
Motiv Vil fremstå i stål farve, ved valg af motiv efter tekst skriv ( hjerte )
Info Leveres i æske

Spørgsmål til produkt eller gravering?

Har du spørgsmål vedr. produktet eller omkring en gravering du ønsker, så kan du blot ringe eller skrive til os. Vores telefontid er alle hverdage kl 8-16 | Fre. 8.00 - 15.00.

tlf. 20 33 76 60

Produkter fra samme kategori

Elke anbefaler også