Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.

Studentergave til veninde

Bliver din veninde student i år og mangler du den helt perfekte gave, som hun med garanti vil blive glad for? Vi har hos Dahls Gravering et stort udvalg af forskellige brands og produkter, så du kan være helt sikker på at finde noget der falder i god jord. 

Personlige gaver til ethvert budget 

En studentergave til sin veninde behøver ikke være dyr. Vi har et bredt udvalg, som spænder bredt prismæssigt. En gave til sin veninde handler om tanken bag, og at man ønsker at sige tillykke med en lille sød gestus. 

Vi har i dette indlæg samlet nogle ideer, som du kan bruge som inspiration og husk at du på alle vores produkter har mulighed for, at få indgraveret en tekst, som gør din gave endnu mere personlig. Er det en studentergave til din bedste veninde, kan du personliggøre gaven så den er rettet specifikt mod hende eksempelvis med jeres initialer eller en begivenhedsrig dato. 

Den bedste studentergave til veninden

Er du på udkig efter en studentergave til din veninde finder du hos os klassiske design gaver, som kombinerer elegance med funktionalitet. 

Studentergaven til hende kan inkludere smukt designede smykker, håndværksmæssigt fremstillede accessories eller unikke dekorative genstande, der alle vil gøre dagen ekstra speciel. Giv en gave, der bliver ved med at give glæde lang tid efter festlighederne er ovre. 

Fire bud på klassiske design gaver

Disse fire bud er blot nogle af vores produkter fra populære mærker som Georg Jensen, Piet Hein og Kay Bojesen. Hvad du ønsker at give i gave er der ingen begrænsninger på, det kommer kun an på dit budget og hvordan din relation er til din veninde. Kender du hende godt ved du måske hvad hendes yndlingsmærke er og kan finde noget derfra og ellers har du rig mulighed for at finde inspiration i dette indlæg. 

Personlige smykker 

Ønsker du at give et accessoire som et smukt smykke, har vi hos Dahls Gravering et stort udvalg af personlige smykker - både halskæder, armbånd, ringe og vedhæng. Piger kan aldrig få for mange smykker og er især ideelt at give i gave, da smykket vil have en personlig betydning og vil kunne huskes i mange år frem - specielt hvis du får indgraveret en personlig hilsen i smykket, som altid følger med gratis ved køb hos os. 

Fire bud på et personligt smykke til veninden

Disse fire bud er kun forslag til hvad man kunne give sin veninde i gave. Det kommer helt an på din venindes smag og hvad hun ønsker sig. De viste forslag spænder også bredt prismæssigt, men vi har et stort udvalg af smykker, så du kan finde noget i præcis den prisklasse du leder efter. Der er noget til ethvert budget. Smykkerne her er alle i guld, men vi har også mange smykker i sølv, hvis hun er mere til sølv. Så gå på opdagelse i vores sortiment af personlige smykker og se vores udvalg af smykker i guld og sølv, så du kan finde gaven din veninde husker. 

En gave til ethvert budget 

Hos Dahls Gravering forstår vi, at den perfekte gave ikke behøver at koste en formue. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af produkter, der passer til ethvert budget. Uanset om du leder efter en lille, men meningsfuld gestus eller en mere luksuriøs gave, har vi noget, der passer til dine behov. Er gaven til din bedste veninde, har du måske et større gavebeløb at give for og du kan derfor tage et kig på lidt dyrere gaver. 

Vores kollektion omfatter alt fra elegante smykker og stilfulde accessories til unikke dekorative genstande, alle med mulighed for personlig indgravering. På den måde kan du give en gave, der er både overkommelig og personlig, og som med garanti vil vække glæde hos modtageren. 

Personlig indgravering gratis og hurtig levering 

Hos Dahls Gravering er vi stolte af at tilbyde gratis indgravering og hurtig levering på alle vores produkter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at få din gave til tiden, og vi arbejder hårdt for at sikre en hurtig og effektiv behandling af din bestilling. Vores gratis indgraveringsservice giver dig mulighed for at tilføje et personligt præg til din gave uden ekstra omkostninger, hvilket gør din gave endnu mere meningsfuld og speciel.

Køb din personlige gave til veninden hos Dahls Gravering 

Opdag skønheden og betydningen af personlige gaver hos Dahls Gravering. Vores brede udvalg af produkter med indgravering giver dig mulighed for at skabe en unik og meningsfuld gave, der vil blive elsket og værdsat i mange år fremover. Køb din personlige gave hos Dahls Gravering i dag, og lad os hjælpe dig med at udtrykke din stil og kærlighed på en helt ny måde.

Andre artikler til dig