Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
studentergave-fra-bedsteforaeldre

Studentergave fra bedsteforældre

Hvad man giver i gave er meget forskelligt. Det handler ikke om at give den største og dyreste gave, men en gave der har personlig værdi og som man tænker vedkommende bliver glad for. 

Som bedsteforældre vil man ofte gerne give en særlig gave, da ens barnebarn fortjener en gave, der virkelig viser, hvor stolt man er af deres præstationer og hvor meget de betyder for en. Det vigtigste er, at gaven er valgt med kærlighed og omtanke, så den ikke kun symboliserer afslutningen på en vigtig periode, men også starten på en spændende fremtid. En personlig studentergave fra bedsteforældre vil altid blive husket og værdsat, da den bærer med sig de varme følelser og stoltheden fra en generation til en anden.

Studentergave til hende

Når det kommer til at vælge en studentergave til hende, er smykker oplagt, men ikke den eneste mulighed. En elegant og stilfuld gave, som hun kan have glæde af i mange år, kunne være en smuk vase eller en klassisk Kay Bojesen figur.

En smuk vase

En vase er en tidløs gave, der både er praktisk og dekorativ. Hos Dahls Gravering kan du finde smukke vaser, der kan personliggøres med en indgravering. Overvej en elegant glasvase med hendes navn eller en speciel besked indgraveret. En personlig vase er ikke kun et smukt stykke dekoration til hendes hjem, men det er også et varigt minde om hendes studentertid.

Kay Bojesen figur

En anden fantastisk gaveidé er en klassisk Kay Bojesen figur. Disse figurer er kendt for deres tidløse design og håndværk af høj kvalitet. En Kay Bojesen abe eller fugl kan være en unik og mindeværdig gave, der symboliserer starten på hendes nye rejse efter studentertiden. Disse figurer passer ind i enhver indretning og kan følge hende gennem mange livsfaser som en konstant påmindelse om hendes opnåede milepæl.

Hos Dahls Gravering kan du også finde muligheder for at få disse figurer personliggjort, hvilket tilføjer en ekstra touch af individualitet og omtanke. En personlig indgraveret Kay Bojesen figur kan inkludere hendes initialer, eksamensdato eller en kort besked, hvilket gør gaven endnu mere speciel og meningsfuld.

Uanset om du vælger en elegant vase eller en tidløs Kay Bojesen figur, vil disse gaver være en smuk og personlig måde at fejre hendes studentertid på. Disse gaver kombinerer stil, funktionalitet og sentimental værdi, hvilket gør dem til perfekte valg for bedsteforældre, der ønsker at give en mindeværdig og elsket gave.

Studentergave til ham

Når det kommer til at vælge en studentergave til ham, der ikke er smykker, kan et personligt ølglas eller en stilfuld kortholder være det perfekte valg. Disse gaver er både praktiske og meningsfulde, og de kan tilpasses for at gøre dem ekstra specielle.

Personligt graverede studenter glas 

Hos Dahls Gravering, har vi mange forskellige studenter glas. Et personligt graveret ølglas er en fantastisk gaveidé til den nyudklækkede student, der nyder en god øl. 

Du kan få ølglas med en personlig indgravering, som f.eks. studentens navn, eksamensdatoen eller en særlig besked. Dette gør glasset til et unikt minde om hans store dag og markerer overgangen til det næste kapitel i livet. Ølglas er ikke kun praktiske til brug ved festlige lejligheder, men også et dekorativt element, der kan pryde hylden i mange år fremover.

Stilfuld kortholder

En kortholder er en fremragende gaveidé til studenten. En personlig graveret kortholder er både praktisk og elegant, perfekt til at organisere kreditkort, ID-kort og visitkort. 

Hos Dahls Gravering kan du få kortholdere med en personlig indgravering, som giver den et unikt touch. Dette er en ideel gave til en nyuddannet, der er på vej ind i den professionelle verden og har brug for at holde styr på sine kort på en stilfuld måde. En kortholder i læder eller metal med initialer eller en særlig besked vil være et varigt minde om en betydningsfuld milepæl.

Den oplagte studentergave

Et studenter flag kan være en klassisk og meget værdsat studentergave, især når det er personligt graveret. Studenter flaget det såkaldte “Bordflag” fra Dahls Gravering kan tilpasses med navn, dato eller en personlig besked, hvilket gør det til en unik og meningsfuld gave. Det kan pynte på skrivebordet eller i stuen og vil altid minde studenten om den store præstation og de festlige minder fra studentertiden. Dette tidløse symbol kan ledsage dem i mange år og markerer stolt deres opnåede milepæl.

Personlige smykker til hende og ham

Smykker til studenten er altid en fremragende gaveidé til både hende og ham. Hos Dahls Gravering findes et bredt udvalg af smykker, der kan tilpasses efter modtagerens smag og stil. 

Et graveret armbånd eller halskæde kan blive et dyrebart minde om studentertiden. Man kan også vælge at købe en halskæde med et studenterhue vedhæng enten i guld eller sølv. Smykkerne kan indgraveres med initialer, en særlig dato eller en personlig besked, hvilket tilføjer en dyb personlig betydning. Uanset om det er til daglig brug eller særlige lejligheder, vil disse smykker tjene som en konstant påmindelse om den store bedrift og den kærlighed og stolthed, bedsteforældrene føler. 

Ved at vælge en af disse gennemførte og personlige gaver fra Dahls Gravering, kan bedsteforældre være sikre på at give en gave, der virkelig værdsættes og huskes.

Andre artikler til dig