Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
kobberbryllupsgave

Kobberbryllupsgave

12,5 års bryllupsdag – Perfekte gaver til kobberbrudeparret

"Det er så yndigt at følges ad, for to som gerne vil sammen være." Disse ord afspejler det dyrebare i at have en partner ved sin side gennem livets op- og nedture. Der er nogle milepæle i livet, der fortjener en særlig anerkendelse. At fejre 12,5 års ægteskab – et kobberbryllup – er uden tvivl en af dem. Når vi vælger gaver til en så vigtig lejlighed, søger vi efter noget, der resonerer med den tid og de oplevelser, som parret har delt. Kobberbryllupsgaver er særlige, fordi de repræsenterer styrken og skønheden i et ægteskab, der har blomstret over tid.

Hvad er et kobberbryllup?

Et kobberbryllup markerer 12,5 års ægteskab. Fejringen af kobberbrylluppet er en dejlig anledning til at standse op og værdsætte de mange år sammen, mindes de gode tider og se frem mod flere lykkelige år i fremtiden.

Navnet "kobberbryllup" refererer til materialet kobber, som symboliserer styrke, skønhed og varighed – egenskaber som et ægteskab, der har varet i 12,5 år, også besidder. Traditionelt set kan fejringen af et kobberbryllup inkludere at give gaver lavet af eller relateret til kobber.

Hvorfor vælge en indgraveret gave?

Hver gave har potentialet til at blive noget særligt, noget der vil blive husket i årevis. Med Dahls Gravering kan du tage den gave og gøre den endnu mere betydningsfuld med et personligt touch. Indgravering er mere end blot bogstaver skåret i et materiale; gravering forvandler en smuk genstand til en tidløs skat, handler om evighed, individualitet og minder.

Indgravering er ikke kun en kunst, men også en stærk gestus. Det repræsenterer evighed, individualitet og mindeværdige øjeblikke. En indgraveret gave fortæller en historie, og den historie er unik for hvert par. En kobberbryllupsgave med gravering fortæller ikke kun en historie, men også den dybde af kærlighed og de fælles oplevelser, som parret har delt.

Kobberbryllupsgaver med indgravering: En tidløs skat

Når to mennesker har delt 12,5 år af deres liv i ægteskabets bånd, er det en milepæl, der fortjener at blive fejret med noget ganske særligt. Kobberbrylluppet symboliserer ikke kun varighed, men også skønheden i det, som tiden og fælles oplevelser skaber. 

En gave til et kobberbryllup bør afspejle denne dybde og varighed. Og hvad kan være mere varigt og personligt end en gave med en unik indgravering? Indgraveringen transformerer en smuk genstand til en tidløs skat. Den tilføjer et personligt præg, der taler direkte til hjertet, med et budskab, en dato eller endda et navn, der fanger essensen af de år, parret har delt.

Top personlige gaveideer til kobberbryllup fra Dahls Gravering

Her har vi fundet nogle af vores mest populære gaver til kobberbrudeparret.

Willow Tree og Kay Bojesen: Tidløse figurer med særlig betydning

Willow Tree er mere end bare figurer – de er tidløse repræsentationer af ægte kærlighed. De delikate figurer fra Willow Tree er kendt for deres symbolik og dybde; af kærlighed, styrke og samhørighed. Disse tidløse figurer er smukke i sig selv, men tænk på hvor meget mere meningsfulde de ville være med en personlig gravering. En indgravering tilføjer en ekstra dimension af betydning, hvilket gør figuren til en evig påmindelse om kærlighedens styrke.

Kay Bojesens ikoniske træfigurer er mere end blot dekorationer; de er symboler på kærlighedens evige natur, og de er den perfekte gave til et par, der fejrer deres kærlighed. Den tidløse charme ved Kay Bojesen design gør figurer som sangfuglen "Love" og turtelduerne til perfekte kobberbryllupsgaver. 

Indgraverede smykker til kobberbrudeparret

Giv en gave, der kan bæres hver dag som et konstant minde om kærlighed og engagement. Smykker er i sig selv tidløse gaver, men med en indgravering bliver de en evig påmindelse om kærlighed og de specielle øjeblikke, man har delt. Du kan finde individuelle eller matchende smykker til ham og hende. Vælg den perfekte halskæde, armbånd, slipsenål eller manchetknapper, og tilføj en betydningsfuld indgravering. Overvej, hvilket budskab eller hvilken dato du vil have indgraveret. Måske datoen for parrets bryllupsdag, deres navne eller en simpel "12,5 år".

Kobberskilt med indgravering

Kobberskilte er en moderne twist på en klassisk gaveidé. De er ikke kun smukke, men også funktionelle. Denne gave kan kræve lidt ekstra kreativitet og fantasi fra din side. Tænk på alle de specielle datoer, citater eller beskeder, der kunne indgraveres på en smuk kobberplade. Overvej at få indgraveret vigtige datoer, som dagen for parrets første møde, eller et citat, der har speciel betydning for dem. Dette kobber skilt kan hænges i hjemmet som en daglig påmindelse om deres rejse sammen.

Spil – Tid sammen i kærlighedens tegn

Fra indviklede kortspil til den enkle charme ved kryds og bolle – at spille sammen er en anden måde at skabe forbindelse mellem mennesker. Piet Hein har givet nyt liv til et par gamle klassikere; Kalaha, der er et gammelt og dybtgående strategispil, samt kryds og bolle – det traditionelle tidsfordriv, som alle kender og elsker – med en ekstra dimension, der gør spillet endnu mere udfordrende. Georg Jensen SKY kortspil og SKY terningeetui med terninger er også ideelle til en aften med kvalitetstid, hvor parret kan genopdage glæden ved hinandens selskab.

Matchende termoflasker til kobberbrudeparret

Til det par, der altid er på farten, er termoflasker en praktisk gave. Men en indgraveret kobber termoflaske fra Dahls Gravering er ikke bare praktisk, den er også personlig. Indgraveringen kan være alt fra parrets navne, en dato, eller endda koordinaterne for et sted, der er specielt for dem. Det er den perfekte måde at kombinere det funktionelle med det følelsesmæssige.

Skærebræt med fotogravering

Der er noget særligt ved at kombinere det praktiske med det personlige. Et skærebræt med et indgraveret foto af et kært minde er en gave, der bringer smil hver gang det bruges. Vi udfører også fotogravering på udvalgte nøgleringe og Zippo lightere.

Gæstebog til kobberbrylluppet

Særlige anledninger og specielle mærkedage bliver ofte markeret med en fest – og hvordan kan man bedre bevare minderne fra denne store dag end i en gæstebog? Giv parret en unik gæstebog med deres navne, bryllupsdato, datoen for kobberbrylluppet eller andet indgraveret på forsiden. Her kan alle gæsterne skrive en hilsen, minder fra parrets fælles fortid og deres ønsker for parrets fremtid.

Graverede glas: Personlige champagneglas til kobberbrudeparret

Skål for kærligheden! Intet siger fejring som at skåle i champagne. Men hvad hvis disse glas kunne fortælle en historie? Hos Dahls Gravering kan champagneglas blive indgraveret med en personlig besked, hvilket gør dem til den ideelle gave til et kobberbryllup. Glas med gravering er ikke kun et glas, men en påmindelse om de særlige øjeblikke i ægteskabet. Hver skål vil blive endnu mere særlig med disse personlige glas, og de vil være et evigt minde om den særlige dag, de blev givet, og de mange år fyldt med kærlighed.

Georg Jensen: Dansk design til kobberbryllup

Georg Jensen Bernadotte skåle er perfekte til de hyggelige stunder, mens Øllefanten kombinerer stil og funktionalitet på en måde, kun Georg Jensen kan. En anden festlig gave fra det danske designhus er Georg Jensen flag, der kan komme på bordet til fødselsdage og andre store livsbegivenheder. Du kan finde masser af stilrent og tidløst dansk design, som med garanti vil falde i god jord hos kobberbrudeparret.

Gaver til kobberbrudeparret der har alt

Vi kender alle det par, der tilsyneladende har alt. Men husk, det handler ikke om gaven, men om betydningen bag. Et personligt touch, som en særlig indgravering, kan gøre selv den mest basale gave dyrebar. Den perfekte kobberbryllupsgave handler ikke nødvendigvis om prisen, men om betydningen og intentionen bag gaven.

Kobberbryllupsgaver til hende: Hvad giver jeg min hustru efter 12,5 år?

12,5 år. Det er mere end et årti fyldt med latter, kærlighed, udfordringer og uforglemmelige øjeblikke. At fejre et kobberbryllup markerer denne bemærkelsesværdige milepæl, og hvilken bedre måde at hylde din hustrus plads i dit hjerte end med en tankefuld gave? At fejre et kobberbryllup handler naturligvis om mere end gaver; det handler om at huske, værdsætte og se fremad. Men at finde den perfekte gave er en smuk måde at vise din hustru, hvor meget hun betyder for dig.

Smykker: En tidløs gestus til din kone

Smykker til hende er altid en god måde at vise, hvor højt du elsker hende. Det er en tidløs og traditionel gave til kvinden i dit liv, og du går aldrig helt galt i byen med et personligt smykke. Overvej en halskæde, et armbånd til hende eller en ring med en speciel indgravering, der repræsenterer de år, I har tilbragt sammen. Et hjerte vedhæng er også en klassisk måde at illustrere din kærlighed til hende.

Lad minderne blive en del af indretningen

Personlige hjemmeartikler, kunst og dekorative genstande kan tilføje en unik og betydningsfuld touch til ethvert hjem. Hvorfor ikke overveje et skærebræt med en smuk fotogravering? Forestil dig at have et billede fra en af jeres yndlingsdage sammen trykt direkte på skærebrættet. Hver gang I bruger det til madlavning eller servering, vil I blive mindet om de gode tider og den særlige betydning, det har.

Alternativt kan et billede fra jeres kærlighedsrejse trykkes som foto på lærred, hvilket skaber et smukt og personligt kunstværk, der kan pryde jeres hjem og minde jer om jeres rejse gennem livet sammen. Lad dine minder og kærlighed blive en del af din indretning!

Indgraveret vase til hende på jeres bryllupsdag

Blomster er smukke, men en buket holder sjældent mere end en uge. En vase med en speciel indgravering? Hvad end det er en kort besked, et citat om kærlighed, eller en dato, vil denne vase holde friske blomster og friske minder i mange år fremover.

Indgraveret kobber termoflaske

En termoflaske virker måske ikke som den oplagte gave til manden/kvinden i dit liv – men du kan gøre simple gaver specielle med en personlig gravering. På den måde kan du kombinere en praktisk og funktionel gave, der med garanti vil blive brugt i hverdagen, med et unikt personligt touch i form af en indgravering med en speciel besked, et citat, en dato eller et navn. Det er den perfekte gave til den praktiske partner, der stadig sætter pris på de små ting.

Personlige gaver til ham: Hvad giver jeg min ægtemand i anledning af vores kobberbryllup?

12,5 år sammen er en blanding af kærlighed, udfordringer, triumfer og utallige dyrebare øjeblikke. Nu, når I nærmer jer denne milepæl, ønsker du at finde den perfekte gave, der siger både "tak" og "jeg elsker dig". Den bedste gave er den, der viser, hvor godt du kender og værdsætter din mand. Men husk, det handler ikke kun om gaven; det handler om kærligheden og de fælles minder.

Praktiske og stilfulde gaver til manden i dit liv

Mænd sætter generelt mere pris på funktionelle gaver end nipsting. Noget, der både er nyttigt og pænt, vil helt sikkert blive værdsat. Gør gaven uforglemmelig ved at vælge en praktisk og stilfuld gave, der skaber glæde og brugsværdi i lang tid. Hvis han nyder at tilbringe tid i køkkenet, vil en af de eksklusive Morsø knive garanteret falde i god jord – og gøre det nemt for ham at tilberede lækre måltider til dig. En gaveidé, som han kan have med sig overalt, er en Zippo lighter med gravering – på den måde mister han aldrig sin lighter igen.

En anden praktisk og stilfuld gave til at markere 12,5 års ægteskab er en indgraveret kortholder. Med den kan han holde styr på sine kort og altid have dig med på farten. Så kan han tænke på dig, hver gang han tager dankortet frem. Overvej en smuk kuglepen med navn, fyldepen eller andre skriveredskaber med en personlig indgravering, der med garanti vil blive en værdsat tilføjelse til skrivebordet eller kontoret.

Tid til afslapning – skål for kærligheden

En god flaske vin eller gin kan være den perfekte gave – især hvis den serveres i graverede glas. Giv ham et evigt minde, som han kan have glæde af, hver gang han nyder et glas af sin foretrukne drink; vælg vinglas, ølglas eller gin glas indgraveret med en speciel besked, så I kan hæve glassene for endnu mange år sammen.

Herresmykker i anledning af kobberbryllup

Smykker til ham indbefatter både traditionelle herresmykker som slipsenål og manchetknapper, men også armbånd til mænd og halskæder som dogtags. Læderarmbånd er også et populært valg til den moderne mand, og indgraverede smykker er perfekte til ham, der sætter pris på et unikt præg. Indgraverede smykker er populære gaver, da de viser, at du har taget dig tid til at personliggøre det til ham med en indgravering af hans navn eller initialer – det vil være noget, han kan nyde at se på og huske hver dag.

Dahls Gravering: Stedet for de unikke og personlige gaver

Dahls Gravering er kendt for vores enestående udvalg af gaveartikler, der alle har mulighed for at sætte dit eget touch på gaven til kobberbrudeparret – en personlig indgravering, der kan gøre gaven endnu mere speciel. Det er altid gratis at få indgraveret gaver, du køber hos os, så du altid kan finde unikke gaveideer til kobberbryllup og alle andre begivenheder.

Hos Dahls Gravering forstår vi vigtigheden af at fejre livets specielle øjeblikke. Med et bredt udvalg af smukke genstande, der kan personliggøres med en skræddersyet indgravering, bliver gaven ikke blot et minde om kobberbryllupsdagen, men også en evig påmindelse om den kærlighed og de oplevelser, der har formet parrets fælles rejse.

Tips til indgravering

Indgravering handler om præcision og følelse. Vælg dit budskab omhyggeligt; det kan være alt fra en speciel datoer, kærlighedscitater eller endda interne jokes kan gøre din gave endnu mere speciel. Skrifttypen og designet kan ændre hele udtrykket, og husk altid at dobbelttjekke stavningen! Hos Dahls Gravering er der 2-3 dages levering på gaver med indgravering, så du behøver heller ikke vente længe på pakken.

Uanset budgettet er det vigtigste ved et kobberbryllupsgave intentionen og kærligheden bag det. Det handler om at værdsætte de mange øjeblikke, store som små, som parret har delt sammen.

Andre artikler til dig