• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Dahls juleguide til den bedste december

Nu begynder nedtællingen. Juleaften er ganske vist ikke lige rundt om hjørnet (endnu), men derimod er 1. søndag i advent - og dermed startskuddet til julemåneden - pludselig meget tæt på. Vi vil derfor give vores bud på, hvordan du kan gøre nedtællingen til juleaften lidt mere hyggelig med personlig julepynt og gaver til pakkekalenderen eller julesokken.

Gør nedtællingen til jul mere personlig

Det er nu, du skal tage stilling til, hvordan du vil gøre nedtællingen til juleaften mere personlig. Vi har samlet et par ideer til, hvordan du kan få den bedste december med kalendergaver, adventsgaver, mandelgaver og julegaver med gratis gravering fra Dahls Gravering. Du kan også finde inspiration i vores udvalg af HC Andersen julepynt eller Georg Jensen julepynt. Er du en af dem, der elsker at give personlige julegaver? Så er dette blogindlæg lige noget for dig.

Her på bloggen kan du kan finde inspiration til personlige julegaver, så du kan vælge den perfekte gave til ham eller hende, mor eller far. Vi har et stort udvalg af personligt julepynt - fra julesokker med broderet navn til julekugler med indgravering. Vi har også et udvalg af flotte julehjerter, som er perfekte til at hænge på juletræet. Vi giver også inspiration til personlig julepynt, så du kan gøre din bolig klar til jul, og tips til, hvordan du får ro på pakkekalenderen - især hvis du er forælder!

De bedste personlige julegaver til ham og hende

Det er altid en udfordring at finde de perfekte julegaver til dem, du holder af. Skal det være noget, der står på ønskesedlen, eller vil du hellere give en helt personlig julegave? Er du typen, der elsker at finde på personlige julegaveideer, har vi her samlet inspiration til personlige julegaver til både mænd og kvinder.

Mors personlige HC Andersen julepynt

Mangler du den perfekte julegave til mor? For mange mødre er det personligt julepynt, der gør julen ekstra hyggelig. Vores udvalg af eventyrlig HC Andersen julepynt er perfekt til at sætte personlige prikker over i'erne på julepyntningen. Du får gratis gravering på al vores HC Andersen julepynt, så du kan tilføje endnu mere personlighed ved at få indgraveret "Verdens bedste mor", "Julen 2022", et navn eller en personlig hilsen. Du kan finde personlig julepynt, der passer til enhver stil - lige fra det klassiske til det minimalistiske.

Den bedste julegave til far: Personlige juleophæng

Er din far typen, der sætter pris på personligt julepynt? Så kan det være, at et personligt juleophæng med indgravering er den perfekte julegave til far. På ophænget kan der indgraveres "Verdens bedste far", "Julen 2022", et navn eller en personlig hilsen. Vi har mange forskellige juleophæng at vælge imellem, så der er garanteret også noget, der falder i hans smag.

Mandens personlige julekugle med navn

Skal manden i dit liv have en personlig julegave? Så overvej at give en personlig julekugle med navn og årstal i julegave til ham. Det kan være hans navn, dit navn, jeres børns navne eller en af hver. Du kan også vælge andre indgraveringer; for eksempel "Jeg elsker dig", "Verdens bedste mand" eller "Julen 2022" - det er helt op til dig! Kuglen bliver en hyggelig pynt på juletræet eller i vinduet, og når I finder den frem næste jul, vil I huske jeres personlige historie hver gang.

Personlige julegaver til hende: Et personligt julehjerte

En julegaveide til hende, som hun med garanti vil sætte pris på, er et smukt, personligt julehjerte. På hjertet kan der indgraveres "Verdens bedste kæreste", "Jeg elsker dig", "Julen 2022", et navn eller en personlig hilsen. Vi har mange flotte julehjerter at vælge imellem - lige fra det klassiske til det moderne.

Vælg en unik mandelgave med indgravering

Juletraditionen med mandelgaver er en fast del af juleaften i mange danske hjem. Selvom det ikke er sulten, der plager, når man har spist sig igennem julemiddag med kød, kartofler og sovs, er det de færreste, der takker nej til risalamande - hvorfor? Fordi alle gerne vil have mandlen og dermed mandelgaven. Årets Georg Jensen juleuro 2022 er oplagt som mandelgave. Der er mange muligheder for at finde flotte mandelgaver, og du kan tilføje et personligt touch med en indgravering. Du kan for eksempel få indgraveret "Julen 2022", "Mandelgaven 2022" eller dit eget personlige budskab.

Første jul som forældre: Hvordan skal julen fejres?

Nybagte forældre, der skal holde den første jul med barnet som hovedperson, er nødt til at tage stilling til, hvordan julen skal fejres. Det kan være en udfordring, for nu handler julen pludselig om, hvad I gerne vil give videre til jeres barn. Der er mange traditioner at vælge mellem, og det kan være svært at finde ud af, hvilke man vil holde fast i, og hvilke man kan lade være.

Kalenderlys, pakkekalendere og julekalendere har alle det til fælles, at de bliver brugt i den store julenedtælling. Juleaften står som en lysende stjerne i horisonten; nogle synes, at tiden går alt for langsomt, mens andre føler, at de slet ikke kan nå det hele inden den store aften. Skal der være en pakkekalendergave hver dag? Eller hver anden? Skal der også være adventsgaver? Eller i stedet for? Beslut jer i god tid, så I kan nå at finde og købe det, I har brug for.

Når dagen så endelig er her, er det vigtigt at huske at slappe af og lade barnet føre an. Julen er børnenes fest, og det er de voksne, der skal sørge for at gøre den uforglemmelig og magisk.

Julesokker med navn broderet: Personlige julestrømper til hele familien

Vi vil gerne vædde vores gamle nissehuer på, at du eller en, du kender, mangler en julesok med navn broderet på. Som noget nyt i år kan du hos os vælge mellem mange forskellige julesokker, hvor vi gratis broderer dit, din partners, dine børns eller dine kæledyrs navne, så alle kan få deres helt personlige julesok. Du kan få personlige julesokker med navn eller anden tekst broderet på. Når først julesokken har fået en personlig touch, bliver den endnu hyggeligere at vente på juleaften.

En julestrømpe med barnets navn vil helt sikkert bringe dem glæde. Alle børn elsker julens spænding og alt det, der følger med den. Her i Danmark er der i mange hjem traditioner med en adventskalender eller pakkekalender, hvor børnene hver dag op til jul får en lille gave; den kan jo med fordel dukke op i julesokken i løbet af natten. Om sokkegaverne kommer fra julemanden, nissen eller jer forældre, må I selv bestemme.

Sådan får du ro på pakkekalenderen

Uanset om du skal finde 4, 12 eller 24 kalendergaver, så er det en god idé at have et overblik over, hvad der skal købes ind, og hvornår. Sæt tid af til at åbne pakkekalenderen sammen - gerne om eftermiddagen, hvor I typisk har bedre tid til at nyde et hyggeligt øjeblik i hinandens selskab. Hav pakkekalenderen klar i god tid - det giver ro i maven, og mindre julestress, når man ikke skal rende og købe gaver på sidste øjeblik. Det er en god idé at give et stykke julepynt hver dag i pakkekalenderen, så der bliver pyntet mere og mere op i løbet af december.

Kalendergaver under 50 kroner

Kalendergaver til 25 kroner

Personlige adventsgaver under 150 kroner

At finde personlige adventsgaver til under 150 kroner er ikke altid let, men vi har fundet nogle forslag, som kan give dig inspiration. En personlig adventsgave behøver ikke at være dyr - den skal blot være gennemtænkt og komme fra hjertet. Du kan øge spændingen ved at hænge alle 4 adventsgaver op, så man kan gå og glæde sig til, at det er tid til at åbne den næste gave.

Find inspiration til personlige gaver hos Dahls Gravering

Hos Dahls Gravering kan du altid finde et stort udvalg af gaveartikler til alle anledninger og alle modtagere. Uanset om du er på jagt efter pakkekalendergaver, adventsgaver, årets mandelgave eller julegaver, så har vi helt sikkert noget, der passer til dine ønsker og behov. Vores personlige gaver kommer i mange forskellige størrelser, former og prisklasser, så du kan finde den perfekte gave til enhver lejlighed.

Gaver behøver ikke at være dyre for at være personlige og flotte. Du får altid hurtig levering og gratis gravering på alle vores personlige gaver, så du kan give en helt unik og personlig gave, der vil blive husket for evigt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 20 33 76 60 eller mail info@dahlsgravering.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Related Posts