• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Årsdagsgaver til kæresten – Her får du den ultimative gaveguide

Når årets vigtigste dag for par nærmer sig, står du ofte overfor et dilemma; skal du give det samme som sidste år, eller skal du prøve at finde på noget nyt? Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give din kæreste i gave til årsdagen, er du kommet til det helt rigtige sted. I guiden her får du inspiration til både romantiske og sjove gaver – uanset om din bedre halvdel er mand eller kvinde.

De bedste årsdags gaver til kæresten

Årsdagsgaver er helt særlige. De markerer, at I har elsket hinanden i et helt år. I Danmark fejrer vi typisk årsdagen med en gave, og det er blevet meget populært at give årsdagsgaver til sin bedre halvdel. Uanset om du skal finde en gave til din kæreste eller forlovede, eller du leder efter den perfekte bryllupsdagsgave til din mand eller hustru, kan du finde inspiration her på siden. Vi har samlet de bedste gaveideer til ham og hende, uanset om din kæreste elsker romantik, personlige gaver eller vil sætte pris på en sjov gave, så du kan finde den helt perfekte årsdags gave her.

Gaveideerne er inddelt i kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde inspiration til en årsdagsgave, der passer præcis til din partner.

Find den bedste årsdags gave til kæresten

Den bedste årsdagsgave til din eneste ene er altid en kærlighedsgave, der kommer fra hjertet. En gave, der viser, at du har tænkt på ham eller hende og ved præcis, hvad der vil falde i god jord. Det kan være en gave med personlig betydning som et smykke med indgravering eller et fotografi i en særlig ramme. Eller det kan være en gave, der viser din kæreste, at du har lyttet til, hvad han eller hun ønsker sig – måske er det endelig tid til at give ham den Zippo lighter, han altid har ønsket sig, eller hende de Piet Hein lysestager, hun drømmer om?

Romantiske årsdagsgaver

En romantisk årsdagsgave kan være helt perfekt, hvis du ønsker at vise din kæreste, hvor meget du elsker og holder af ham eller hende. Du kan for eksempel give en personlig gave i form af et smykke med gravering. På den måde kan du vise, at din kæreste er helt unik for dig. Smykket kan for eksempel være en halskæde, øreringe eller armbånd med indgravering. Eller du kan give ham et hyggeligt spil, I begge to kan nyde sammen.

Personlig årsdagsgave med indgravering

En personlig årsdagsgave viser, at du kender din kæreste godt og er opmærksom på din partners ønsker, interesser eller humor. Det kan for eksempel være en gave med en personlig indgravering. Gaver med personlig gravering er meget populære årsdagsgaver, fordi de er unikke, uforglemmelige og helt igennem personlige. Du kan for eksempel få gravere navnet på din kæreste på et smykke, en lighter eller et nøglering. Eller hvorfor ikke give et par flotte gin glas eller vinglas med indgravering, så I kan nyde en god drink sammen?

Sjove årsdagsgaver til kæresten

En sjov årsdagsgave er altid en god idé. Humor er jo trods alt den bedste medicin, og vi kan alle blive en smule for alvorlige fra tid til anden. En sjov gave viser samtidig, at du har lagt mærke til, hvad der sker omkring dig, og hvad kan få din kæreste til at smile. Det kan for eksempel være bar tilbehør, en flot lighter eller en sjov figur. Hoptimist figurer og Kay Bojesen træfigurer er både søde, sjove og stilrene, og det er med garanti en gave, der vil blive taget godt imod – især hvis du tilføjer en personlig indgravering.

Et billede siger mere end 1000 ord

Hvis du ønsker at finde en årsdagsgave, der både er romantisk og personlig, kan det være en god idé at give et fotogave. Et godt billede af jer to sammen eller et fotografi fra en oplevelse, I har haft sammen, vil være en helt unik og personlig gave. Hos Dahls Gravering kan du få trykt dit foto på lærred, så jeres yndlingsfotografier kan komme op at hænge. Vi laver også fotogravering på udvalgte produkter – blandt andet nøgleringe, skærebræt og dogtags.

Årsdags smykker med indgravering til din kæreste

En smykkegave er altid en populær gaveidé, og hos os finder du et stort udvalg af flotte smykker til hende eller ham. Smykkerne kan for eksempel være øreringe, armbånd eller smykke vedhæng. Giv hende en medaljon med indgravering og et billede af dig selv – eller måske jeres børn? På den måde kan hun altid have dem, hun elsker, tæt på sit hjerte. I vores udvalg af smykker til ham finder du blandt andet flotte armbånd i læder, guld eller sølv, slipsenål og manchetknapper.

Vi har et bredt udvalg af flotte og personlige smykker, som alle kan indgraveres, så du kan få lavet et helt unikt og personligt smykke. Vælg for eksempel et af de populære Love Tags, et navnesmykke med dit, din partners eller jeres børns navne eller initialer, eller vælg et klassisk hjerte vedhæng, der om noget symboliserer kærlighed. Vi har både sølv og guld vedhæng fra mærker som Nordahl Andersen og Scrouples, så der er med garanti også noget, der vil falde i din partners smag.

Nogle dog tags kan desuden indgraveres med et sødt billede af jer to sammen – eller måske af jeres børn? Et amulet smykke er også en fantastisk gaveidé til årsdagen. Amulet smykkerne har alle forskellige symboler, der hver især står for noget særligt, og som derfor kan være med til at give dig eller din kæreste en følelse af tryghed og ro.

Årsdags gave til ham

Er du på jagt efter en årsdagsgave til ham, der kan bruges, eller som bare skal stå og pynte? Generelt set er de fleste mænd nok mere til noget praktisk end pynteting og nips. Men det behøver ikke at være kedeligt. Hos os finder du et stort udvalg af flotte og praktiske årsdagsgaver til ham, der vil glæde din partner. Det kan for eksempel være en lækker kortholder, en flot lommelærke eller et sjovt ølglas.

En af de mest populære årsdagsgaver til ham er glas med gravering. Med en personlig indgravering er det muligt at gøre ethvert glas unikt. Vi har et stort udvalg af forskellige slags glas, så du kan finde lige det, der passer til din kæreste. Du kan også finde et stort udvalg af lækre gaver i træ.

Årsdags gave til hende

Den klassiske go-to-årsdagsgave til hende er blomster – men en buket visner hurtigt. Giv en gave, der varer ved; vælg en af vores vidunderlige vaser, og tilføj en personlig indgravering. På den måde får I et unikt og flot element til hjemmet, som I kan nyde i mange år frem.

Har hun alle de smykker, hun nogensinde kan få brug for (det er der vist ingen kvinder, der har, men alligevel) kan du give hende et smykkeskrin, så hun kan have sine smykker ordentligt opbevaret – og måske endda pynte skrivebordet eller natbordet med? Vi har et stort udvalg af skønne smykkeskrin og bonbonniere, så hun kan opbevare småting med stil.

Hvad er mere romantisk end at skåle med din kæreste i et par flotte champagneglas? Hos os finder du en lang række forskellige designs af champagneglas, der alle kan indgraveres med jeres navne eller initialer. Vi har masser af gaveidéer til årsdagen fra mærker som Georg Jensen, Spring Copenhagen og Willow Tree. Det er altså ikke svært at finde den helt rigtige gave til årsdagen – det handler om at finde noget, der passer til ham eller hende.

Årsdags gaver med indgravering

En årsdagsgave med personlig indgravering er en helt perfekt personlig gave – men hvilken gravering skal du så vælge? Skal det være hans eller hendes initialer, et kælenavn I har for hinanden, en romantisk tekst eller en intern joke? Det er helt op til dig! Hos Dahls Gravering kan du få graveret lige præcis det, du ønsker – helt gratis! Vi kan både indgravere tekst, motiver og fotografier, så der er rig mulighed for at vælge noget, der passer perfekt til din partner. Indgraveringen er inkluderet i prisen på alle vores flotte gaveartikler og smykker.

Related Posts