Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
129 kr 900 kr
Mærker
more... less

Pædagog33 varer

Er du på udkig efter den perfekte eller måske en personlig gave til nyuddannet pædagog, så er Dahls Gravering det helt rigtige sted at handle. 

Viser 1 - 33 af 33

Få en personlig gave

Vi byder ikke alene på flotte og stilsikre designs fra populære mærker - vi byder også på muligheden for at gøre din gave til en mere personlig én af slagsen med indgravering af specialtekst, dato, navn, symbol eller lignende. Vi byder på hurtig levering og attraktive priser på designs i høj kvalitet. Aldrig har det være lettere at finde gaven - den, der bliver elsket og værdsat og måske den, der følger den glade modtager igennem hele livet. Her hos Dahls Gravering er vi stolte af vores spændende sortiment. Vi sætter en ære i at forkæle vores kunder. Her bliver nøgleringe, dekorationer, smykker, brugskunst og designervarer gjort helt personlige med mulighed for påskrift af tekst, symboler eller motiver efter eget valg.

Gratis gravering

Alle produkter her på siden egner sig til at få påført en tekst, der kan gøre dit valg til noget helt personligt. Vi tilbyder nemlig gratis indgravering på alle vores produkter. Vi giver her på siden vores anbefaling til både valg af placering af tekst, motiv eller symbol på din valgte vare. Vi giver også vores anbefaling for størrelse skrift samt den skrifttype, der kan være med til at sikre dig et flot og varigt resultat.

Har du spørgsmål til din bestilling eller har du spørgsmål til din indgravering, så kontakt os på tlf. 20 33 76 60. Vi står klar til at hjælpe. Vi håndterer alle opgaver med største omhu. Vores indgraveringer udføres enten manuelt eller med specialindkøbte lasermaskiner. Vi håndterer selv alle opgaver for hurtigt mulig ekspedition samt bedst mulige resultat.

Hurtig levering

Køb gave til nyuddannet pædagog allerede i dag og få styr på både tekst, indpakning og levering i god tid. Vi sørger altid for hurtig ekspedition - også på ordrer med graveringsopgaver. Bestil allerede i dag og glæd én du holder af, en ven, et familiemedlem eller måske en kollega - vi har gjort det let for dig at handle online.