Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
99 kr 900 kr
Mærker
more... less

Tømrer21 varer

Hos Dahls Gravering finder du gaven til hver en lejlighed - også til ham eller hende, der har alt. Er du på udkig efter den perfekte af slagsen til bl.a. håndværkeren, handy-manden eller måske en personlig gave til tømrer eller lignende, så finder du helt sikkert en masse, der kunne friste her på siden. 

Viser 1 - 21 af 21

Personlig gave

Vores store udvalg byder på populære mærker og designs i alle prisklasser. Vi har gjort det let at købe kvalitet, at købe stilsikkert og ikke mindst mulighed for at gøre gaven personlig. Det er aldrig kedeligt at finde det helt rigtige valg her hos os. Vi byder nemlig på noget for enhver. Ens for alle vore produkter er dog den høje kvalitet og muligheden for indgravering. Og er den glade modtager helt forelsket i træ, så er der rig mulighed for at vælge et produkt udført i netop dette materiale. Vores sortiment har gennem tiden også budt på fx dekorative gadgets med bl.a. hammer, save og søm. En symbolsk gave eller måske helt personlig med dato og navn?

Nyuddannet tømrer

Alle vores produkter kommer med mulighed for på få skrevet på dem. Har du at gøre med en nyuddannet, så kan du fx vælge at få gave til tømrer med gratis gravering af den dato svendeprøven blev bestået eller lign. Vi byder på produkter i alle prisklasser, så der er noget for enhver. Vi byder tilmed på hurtig levering af din ordre - vi leverer nemlig indenfor blot 2-3 dage.

Gratis gravering

Vi udfører selv alle indgraveringsopgaver med specialindkøbte lasermaskiner. Enkelte opgaver udføres manuelt afhængig af opgavens art. Du finder ved hvert produkt her på siden en vejledning, hvis du ønsker at bestille din vare med fx en personlig hilsen. Her kan du finde vores anbefalinger med, hvor tekst eller symbol bedst anbringes på produktet samt anbefaling til valg af skriftstørrelse og font.

Gør dagen eller begivenheden helt speciel med den helt rigtige og måske meget personlige gave. Vi giver dig alle muligheder for det perfekte valg, den perfekte tekst og måske den helt rigtige pris for dit budget.

Lad os sammen forkæle med kvalitet i særklasse.