Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
175 kr 1395 kr
Mærker
more... less

Kors17 varer

Viser 1 - 17 af 17

Kors smykker

Hos Dahls Gravering kan du få nogle smukke og personlige kors smykker, der kan passe til præcis den person, der skal bære smykket. Der er både nogle, der passer til dåbsgaver, konfirmationsgaver, kvinder og mænd. Til den unge mand i familien eller måske din kæreste vil det flotte stål kors med kæde i en rå og flot mat overflade helt sikkert være sagen. Korset kan indgraveres med et navn eller en personlig tekst på tværs foran på korset. Bag på korset er der et sort firmastempel.

Et Dagmarkors med Jesus afbildet på forsiden, og hvor du kan få indgraveret tekst på bagsiden, har vi både i sølv og guld samt forgyldt sølv. Det leverets med kæde og er i en pæn æske, så det er nemt at give som en gave.

Du kan også få et vedhæng i rhoderet sølv, som er en lille plade med et udfræset kors i. Pladen måler 12 mm i diameter. Der kan skrives en lille tekst skrå under nederste del af korset, og teksten vil blive lasergraveret og fremstå i en let sort farve. En rigtig fin og velegnet konfirmationsgave. Det enkle og fine sølv vedhæng, der er dråbeformet og har et kors forneden vil også være en oplagt gave til en konfirmation. Det måler 9 x 12 mm og kan blive lasergraveret med et enkelt navn eller en dato. Begge forslag fås med en kæde og bliver leveret i en fin æske, så det er lige til at have gaven klar, når du skal til konfirmationsfest.

Nem og sikker betaling

Du kan være sikker på, at du er i trygge hænder, når du handler hos os. Og så har vi gratis gravering på de produkter, som du køber her. Vi leverer dine varer i løbet af 2-3 dage, også selvom du skal have graveret tekst i. Du får fri fragt ved køb over 499 kr. Derfor er det nemt at købe gaver her på siden. Du kan helt sikkert finde flere gaver, som du kan bruge til fødselsdage og jul, og det er dejligt at være i god tid med at nå det hele, samt at give nogle unikke og personlige gaver.

Personligt smykke

Shop kors smykker her hos Dahls Gravering. Hvis du har spørgsmål vedrørende produktet eller om en gravering, som du ønsker, så ring endelig til os på tlf. 20 33 76 60 eller send og en mail til info@dahlsgravering.dk