Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
195 kr 195 kr

BeSafe- Id armbånd9 varer

Et ID armbånd er smart til både børn og voksne. Det er til stor nytte, hvis barnet bliver væk fra sine forældre eller hvis den ældre og senile person ikke selv kan finde hjem. Dahls Gravering fører et bredt sortiment af smarte ID armbånd til børn og voksne.

Viser 1 - 9 af 9

Armbånd fra Besafe til børn og voksne

Vi tilbyder ovenikøbet gratis gravering på ID armbånd, når du køber det hos os. Se nærmere på sortimentet og opdag armbånd i farver som sort, rød, lilla, blå og mange flere. Vores udvalg byder på fine armbånd fra mærket Besafe. De er fremstillet i behagelig silikone og udstyret med en metalplade, hvorpå der kan graveres forskellige informationer. Når armbåndet skal bruges som et ID armbånd, vil man typisk vælge at få graveret. Det er naturligvis op til dig, hvilken tekst du ønsker graveret på armbåndet. Ligesom du også selv kan vælge skrifttype og eventuelt indsætte et motiv for at gøre armbåndet mere personligt og sjov for barnet at bære.

Opdag forskellige farver og designs

Et armbånd med ID, adresse og lignende skal være behageligt at gå med. Ligesom det også skal være smart at se på. I vores sortiment finder du flere flotte armbånd. Du kan derfor sagtens finde et i en fin farve f.eks. dit barns yndlingsfarve. På den måde bliver det lidt lettere at få barnet til at gå med armbåndet. Du finder også stilfulde armbånd i neutrale farver, så den ældre person kan have det på, uden at det vækker den store opsigt, men alligevel bemærkes.

Køb ID armbåndet hos Dahls Gravering

Hvor køber man et ID armbånd? Vi fører et bredt sortiment af dem i vores webshop. For at gøre det ekstra nemt for dig tilbyder vi også gratis gravering af armbåndet. Køb et flot ID armbånd i dag og vær sikker på, at du bliver kontaktet, hvis børnene bliver. Eller hvis din gamle mor eller bedstefar går væk fra plejehjemmet. ID armbåndet er praktisk til flere slags brug - og vi graverer naturligvis altid informationerne på armbåndet 100% gratis.