• 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0
nytaarsgaver-til-ham-og-hende

Nytårsgave til ham og hende

Det er ikke fordi, nytårsgaver er specielt udbredte – det er kun en uge siden, det store julegaveræs kom til en ende, og allerede er vi på udkig efter nytårsgaver? Men inden du afskriver nytårsgaver helt, så overvej lige: Hvorfor egentlig ikke? Det er et nyt år – en perfekt anledning til at give en gave, der viser, at du har tænkt på ham eller hende. Vi har samlet et par bud på nytårsgaver, som vil falde i god jord hos de fleste.

Klar til at springe ind i det nye år

Du har en drink i den ene hånd og en lang liste med nytårsforsæt i den anden; helt klar til at springe ind i det nye år. Nytårsaften fejres typisk med godt selskab, fyrværkeri og selvfølgelig den obligatoriske nedtælling til det nye år. Men nytårsaften er også en tid til refleksion. Vi tænker på de minder og de mennesker, der har gjort det forgangne år helt specielt. Du kan lade disse vidunderlige mennesker vide, hvor stor pris du sætter på dem med en unik og personlig nytårsgave.

Personlige nytårsgaver til kæresten

Hvad skal du give din kæreste som nytårsgave? Vil du give ham eller hende noget personligt, der viser, hvor meget du sætter pris på vedkommende? Du kan give din kæreste en nytårsgave som tak for året, der er gået – og som fejring af, at der forhåbentligt kommer mange flere fremover. Hvis du står og mangler en idé til en nytårsgave til kæresten, kan du med fordel give ham eller hende noget, der afspejler jeres forhold. Det behøver ikke at være noget stort og dyrt – det vigtigste er, at gaven viser, at du har brugt tid på at tænke på ham eller hende.

De bedste nytårsgaver til ham

De bedste gaveidéer til ham i anledning af nytår er naturligvis gaver, der kommer fra hjertet. Nytårsaften betyder for mange mænd høj cigarføring og en ordentlig omgang alkohol – og hvis din mand eller kæreste er en af dem, er det jo den perfekte anledning til at give ham en lugtfri og langtidsholdbar cigar i massivt egetræ fra The Oak Men som nytårsgave. Du kan også give ham noget, han altid kan have med sig; en kortholder, nøglering eller Zippo lighter med indgravering kan være helt perfekt. Tilføj en personlig indgravering, så han kan tænke på dig, hver gang han ser den. Du kan også tænke helt ud af boksen og give ham en Moneyphant sparegris, hvor opsparingens formål er indgraveret.

Nytårsgaver til hende

Mangler du gaveidéer til hende i anledning af nytåret? Så tænk på, hvad hun godt kan lide. Er din kæreste eller kone vild med vin? Så er det oplagt at give hende noget, der kan gøre den perfekte aften endnu bedre. Hvad med et par vidunderlige vinglas med gravering? Hun kan nyde sin yndlingsvin i de smukke glas, mens hun tænker på dig. Du kan også gå til gaveklassikeren over dem alle; smykker. Et smykke vedhæng, som hun altid kan have tæt på sit hjerte, eller et smukt armbånd kan vise hende, hvor meget hun betyder for dig. Husk på at gøre det personligt; vælg noget ud, som passer til hendes stil og smag, og tilføj en personlig indgravering. Du kan også give hende en flot vase, så hun altid har et sted at sætte de blomsterbuketter, du forærer hende i løbet af året.

En unik nytårsgave til værten eller værtinden

Nytårsaften er en tid, hvor vi samles og fejrer det nye år. Du skal naturligvis have en vært- eller værtindegave med til nytårsfesten. Hvis du gerne vil finde på en mere original nytårsgave til værtinden eller værten for jeres nytårsaften i stedet for de klassiske blomster, vin eller chokolade, kan du overveje noget, der holder længere. Det kan for eksempel være glas med gravering til modtagerens yndlingsdrik; gin glas, ølglas eller vinglas.

Piet Hein skåle er stilrene og tidløse – og den helt perfekte værtindegave. Gør skålen helt unik ved at tilføje en personlig indgravering. Det kan være svært at finde på den perfekte gave til nytår. Det er altid en god ide at starte det nye år med et smil på læben. Du kan vælge en sød og sjov Hoptimist med gravering. Gaven viser, at du værdsætter dem – og så er den jo altid god for et grin.

En nytårsgave der siger "skål"

Der er mange traditioner forbundet med nytår – og en af de hyppigste er nok, at man drikker et glas champagne klokken 12. Champagne er jo en af de mest uundgåelige elementer på nytårsaften, og derfor er det også en oplagt idé at give værten eller værtinden et par flotte champagneglas med personlig indgravering som nytårsgave. På den måde er der der altid et par ekstra glas til at skåle med, når det hele går løs.

Nytårsgaven kan sagtens være noget, der passer til nytår og samtidig er brugbart – og en vinprop i flot design er da også en af de mest anvendelige nytårsgaver, du kan finde. En vinprop fra The Oak Men eller Spring Copenhagen er ikke bare flot at se på, men den er også yderst funktionel, og den vil uden tvivl blive brugt mange gange. Det kan også være andet lækkert bartilbehør, som en drinkshaker, isspand, champagnekøler eller snapseglas, der kan gøre jeres nytårsaften ekstra festlig – og som værten eller værtinden kan bruge igen.

Hvad skal jeg indgravere i nytårsgaven?

Hvad skal jeg indgravere i nytårsgaven? Mulighederne for indgraveringer er uendelige! "Godt nytår!" eller "2023" er naturligvis oplagte, men det kan også være en personlig hilsen, et citat, en intern joke eller noget helt fjerde. Nytårsgaver med indgravering er en helt perfekt måde at give dem, du holder af, en god start på det nye år!

Hvad skal en nytårsgave koste?

Hvad skal nytårsgaven koste? Det er helt op til dig! Nytårsgaver behøver ikke være dyre – selvom det naturligvis er en mulighed, kan de også være små, personlige ting, der betyder meget for den, der modtager gaven.

Køb din nytårsgave hos Dahls Gravering

Er du på udkig efter nytårsgave ideer? Så er du kommet til det rette sted! På Dahls Gravering finder du et bredt udvalg af personlige gaver til ham og hende. Hvis du har brug for hjælp til at finde den helt perfekte nytårsgave, så kontakt os; vi står klar til at hjælpe! Du kan også finde gaveinspiration og gaveidéer til alle begivenheder i vores guides på webshoppen.

Related Posts