Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
195 kr 1595 kr
Mærker
more... less

Konfirmations smykke49 varer

Viser 1 - 49 af 49

Konfirmationssmykker til hende

Det er dejligt at kunne finde på en personlig gave at give til et kært familiemedlem, der skal konfirmeres. Men det er ikke altid let at finde ud af, hvad de unge mennesker synes om og kan lide.
Her hos Dahls Gravering har vi fingeren på pulsen med, hvilke smykker til konfirmanden, der helt sikkert vil falde i god smag. Om det er din datter eller dit barnebarn eller måske en kær niece, der skal konfirmeres, så vil man gerne give en personlig gave. Vi har et stor udvalg af smukke og populære konfirmationssmykker til hende med gravering, så gaven bliver personlig. Når du køber et smykke her hos os, er det nemlig gratis at få graveret en tekst på smykket. Det kan være et navn eller en personlig hilsen, som du bestemmer.

Hurtig levering

Når du køber smykker til konfirmanden her hos Dahls Gravering, får du bestillingen hurtigt leveret. Det tager kun 2-3 dage, selvom der skal graveres tekst i smykket. Og de fine smykker bliver leveret med kæder, så de er lige til at tage i brug af modtageren.
Se fx de nye og populære stav smykker, hvor der er mulighed for gravering af navne eller din egen tekst på alle fire sider at smykket. Selve smykket måler 30 x 5 mm og bliver leveret med 42 cm forgyldt kæde. Smykket har en kraftig forgyldning som bevirker, at det ikke bliver slidt hurtigt. Og det leveres i en æske, så det er klar til at give i gave.
En populær ting er også et tag me hjerte armbånd, hvor der bliver indgraveret et personligt forbogstav. Eller det fine halssmykke med Livets træ. Dette smykke fås i enten forgyldt sølv eller guld. Livets træ er på forsiden, og på bagsiden af vedhænget kan en personlig tekst blive graveret.

Gratis gravering i gaven

Med et navn eller en sød tekst graveret får du nogle personlige konfirmationssmykker til hende, som er et kært familiemedlem. En gave der vil vække glæde og gode minder hos modtageren hele resten af livet.
Her hos Dahls Gravering kan du få smykker til konfirmanden, der både er moderigtige men også tidsløse, og du kan vælge mange forskellige udformninger og i materialer som gulv og sølv. Og vi har smykker i forskellige prislag, så du kan helt sikkert finde lige præcis den gave, der svarer til det gavebudget, som du havde tænkt dig at give for.