Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
149 kr 899 kr
Mærker
more... less

Bryllupsglas24 varer

Hos Dahls Gravering tager vi bryllupsstemningen til nye højder - her har du i hvert fald mulighed for at få bryllupsglas eller glas til en anden speciel lejlighed i forskellige udformninger. Vi tilbyder også gratis påføring af navne, datoer og anden skrift, der kan være med til at gøre hele forskellen, når det gælder den perfekte gave.

Viser 1 - 24 af 24

Gratis glas gravering til bryllup og andre specielle lejligheder

Forkæl dit hjertes udkårne med helt specielle glas med romantiske udsagn, jeres bryllupsdato eller måske jeres initialer samt et hjerte. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når det gælder kreative idéer til den perfekte gave. Hyggelige vinglas med påtrykt julestemning, en romantiske begivenhed eller måske en særlig anerkendende tekst til én du holder af? Find din egen favorit blandt det store udvalg af glas og spørg os gerne til råds omkring det, som du ønsker skal stå på dine produkter.

Vores sortiment byder ikke alene på stilfulde glas i mange varianter, men også på populære mærker, så du kan vide dig sikker på designs i høj kvalitet.

Glas i høj kvalitet

Det er de helt små detaljer, der ofte gør forskellen. Når du handler hos Dahls Gravering, så har vi sørget for ikke alene smukt design, men også produkter, der er fremstillet med stor omhu.  Vi frister med lækkerier i høj kvalitet fra populære mærker som:

  1. Holmegaard
  2. Rosendahl
  3. Georg Jensen
  4. Aida

Vi sørger for et professionelt resultat, hvis du ønsker tekst - vi ejer nemlig selv alle vores graveringsmaskiner. I samråd med dig finder vi den perfekte løsning - både med valg af tekst, størrelsen på dine bogstaver og ikke mindst placeringen af teksten. Her gør vi brug af lasergravering for at få det bedst mulige resultat. Skriften bliver her hvid. Hos Dahls Gravering hjælper vi dig ikke alene med at finde alt fra bolig interiør til special dekorationer og smukt udformede vin-, champagne og ølglas - vi giver dig også muligheden for at lave en helt speciel og mere personlig gave.

Altid hurtig levering

Vi ved, at du venter i spænding på din ordre - derfor sørger vi for hurtig ekspedition, når du handler hos Dahls Gravering.

  1. Hurtig levering
  2. Sikker betaling
  3. God kundeservice

Ønsker du at benytte dig af muligheden for skrift på dit glas, så letter det også ekspeditionstiden, at vi selv håndterer disse opgaver. Glas gravering til bryllup bliver let og overskuelig, når du handler hos os. Vi hjælper dig med at lave en uforglemmelig dag.