Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
gaver-med-navn

Gaver med navn til alle livets begivenheder

Gaver med navn indgraveret er en unik måde at vise, at du har lagt tid og kærlighed i gaven. Det kan være alt fra en kuglepen med navn til en julekugle med navn. Uanset anledningen bliver gaven et evigt minde for modtageren. Læs videre i dette blogindlæg, og få inspiration til gaver med navn til alle livets store og små begivenheder.

Praktiske og mindeværdige gaver med navn

Uanset anledningen vil en unik og personlig gave med navn altid sprede glæde, fordi det viser, at du har lagt tid og kærlighed i at vælge en gave, der er specielt tilpasset modtageren. Det er en gave, som modtageren vil holde af og værdsætte i mange år fremover, og som vil minde dem om den særlige anledning og deres relation til dig. Med en indgravering kan du gøre en praktisk gave til noget mindeværdigt. Personlige gaver med navn er en enestående måde at vise, at du har brugt tid på at finde den helt rigtige gave. 

Enestående dåbsgaver med navn

En personlig dåbsgave med navn indgraveret er en særlig måde at vise, at du har lagt mange tanker og kærlighed i gaven til dåbsbarnet. En populær gaveidé til barnedåben er et dåbsgave smykke med navn. Det kan for eksempel være en smuk halskæde eller et armbånd; du kan få indgraveret dåbsbarnets navn, fødselsdato, -vægt, -længde, -tidspunkt, dåbsdato eller noget helt andet. Det er en gave, som forældrene vil sætte pris på, og som den lille vil kunne bruge i mange år fremover.

Dåbsgaver bestik med navn er en personlig og praktisk gave til den lille ny. Det er et sæt bestik med barnets navn indgraveret, som familien vil kunne bruge til hverdagsmaden og specielle lejligheder. Det gør også maden ekstra speciel, når man bruger sit eget bestik med navn på. Det er en gave, som både forældre og dåbsbarn vil sætte pris på og blive glade for – forældrene vil måske blive ekstra glade, hvis bestikket kan tåle opvaskemaskine? Det er en god idé at vælge et bestiksæt i en robust kvalitet så det kan holde i mange år.

Dåbsflag med navn er efterhånden en moderne klassiker, som næsten altid er på gavebordet til barnedåben. Det er en perfekt dåbsgave, som kan følge barnet gennem livet og minde om dåbsdagen hver fødselsdag, hvor flaget kommer på bordet. En sparegris med navn er en af de mest traditionelle dåbsgaver med navn. Det er en sjov gave, som kan følge barnet gennem hele barndommen og give glæde når sparepengene tikker ind. Et dåbsrør med navn er også en god dåbsgave, som kan bruges til at gemme den vigtige dåbsattest stilfuldt og sikkert.

Alle disse gaver bliver ekstra særlige med et navn indgraveret, som viser at du har lagt tid og kærlighed i at vælge den helt rigtige gave til at markere den store dag for den lille ny.

Bløde dåbsgaver med navn broderet

En bamse med navn eller nusseklud med navn er også en sød og personlig dåbsgave. Dette er en gave, som den lille vil kunne holde fast i og føle sig tryg ved i mange år fremover. Det er en god idé at vælge en bamse eller nusseklud i en blød og behagelig kvalitet, så den er rar for den lille at nusse. Uanset hvad, er en gave med navn et minde for livet og vil garanteret blive taget godt imod!

Personlige smykkeskrin til alle de vigtige minder

Et personligt smykkeskrin med navn er den perfekte gave, hvor modtageren kan gemme sine vigtige minder. Det er her, de sikkert kan opbevare smykker og andre personlige ejendele, som har stor betydning. Et smykkeskrin er en god gave til barnedåben, men enhver pige og kvinde vil blive lykkelig over at få sit helt eget skrin indgraveret med navn, et citat eller en kærlig besked.

Konfirmationsgaver med navn markerer en milepæl

Konfirmationen er en vigtig milepæl, og den markeres ofte med en stor fest med familie og venner. Konfirmationsgaver skal være særlige, fordi det er en markant milepæl i livet. Personlige konfirmationsgaver med navn viser, at du har lagt tid og tanker i gaven, og det giver den et personligt touch. Det er en måde at vise, at du har tænkt specifikt på modtageren og ønsker at give en unik og meningsfuld gave.

Konfirmationsgaver med navn indgraveret er en personlig og unik gaveide. Det kan være alt fra konfirmations smykker med navn til konfirmationsflag med navn. Det er en måde at gøre gaven ekstra speciel og mindeværdig for konfirmanden. Giv en konfirmationsgave med navn indgraveret, og gør det til en gave, de aldrig glemmer.

Gaver med navn til ham og hende: En gave for livet

En termoflaske med navn er en praktisk og personlig gave til ham eller hende, som ofte er på farten og nyder at have iskolde eller dampende varme drikke med sig. En kortholder med navn eller nøglering med navn er også gode valg, som modtageren vil sætte pris på og bruge ofte. En kuglepen med navn er en god gave til hende eller ham, som ofte skriver eller tegner – eller ofte mister sine skriveredskaber. Ved at få indgraveret navn på gaven kan alle se, hvem den tilhører, og det forbedrer chancerne for, at tingene kan finde tilbage til rette ejermand igen, hvis de bliver væk. Disse gaver er ikke kun praktiske, men også et minde for livet. 

Personlige bryllupsgaver med navn

Hvis du er på udkig efter en personlig bryllupsgave, så er der mange gode muligheder med navn. Ud over de traditionelle bryllupsgaver som blomstervaser og flotte skåle, kan du også give personlige bryllupsgaver med navn. Det kan for eksempel være et fint sæt glas til ham og hende. Uanset om brudeparret helst skåler i vin, champagne, gin eller øl, kan du gøre gaven helt uforglemmelig med en personlig indgravering. Du kan tilføje en gravering med bryllupsdatoen, eller du kan lave et specielt glas til hver – for eksempel et "Mr." og et "Mrs.". Et sæt glas med navn er en god bryllupsgave, som parret kan nyde mange år fremover.

En gæstebog med navn er også et uundværligt element i alle livets største begivenheder og mærkedage. Det er en sjov, personlig og uformel måde at få gæsterne til at skrive deres ønsker og kommentarer, som brudeparret kan gemme og læse igen. Gæstebogen med navn vil være en fantastisk tilføjelse til enhver barnedåb, konfirmation, studentergilde, bryllup eller anden mærkedag. Det er en unik og sød måde at mindes hvert øjeblik på!

Uforglemmelige fødselsdagsgaver med navn

Personlige fødselsdagsgaver med navn er en unik og uforglemmelig gaveide. De viser, at du har lagt tid og kærlighed i at vælge en gave specielt tilpasset modtagerens personlighed og interesser. De kan være alt fra smykker til køkkenudstyr eller noget helt andet. Med navnet indgraveret, bliver det en gave, som modtageren vil holde af og værdsætte i mange år fremover og som vil minde dem om deres fødselsdag – og dig.

Fødselsdagsgaver med navn indgraveret er en perfekt måde at markere en vigtig fødselsdag. Du kan vælge mellem et stort udvalg af fødselsdagsgaver, som alle er personlige og specielt tilpasset modtageren. Det kan for eksempel være en lysestage med “Elke 40 år” eller en Hoptimist med “Amalie 18 år” indgraveret. Eller du kan vælge en halskæde med et sødt budskab som “Altid i mit hjerte”. Uanset hvad, vil modtageren elske at få en personlig fødselsdagsgave med navn på!

Unikke studentergaver med navn

Studentertiden er en milepæl i de unge menneskers liv, så det er forståeligt, at man ønsker at fejre den med en personlig og speciel studentergave. Derfor er studentergaver med navn den perfekte måde at markere denne store begivenhed. Fra en termoflaske med navn, som kan minde om at holde sig hydreret på universitetet, eller en stilren drinkshaker, der helt sikkert vil blive brugt flittigt i studentertiden, til et smukt guldarmbånd med navn, som kan bæres i mange år fremover.

Mange af de søde Kay Bojesen træfigurer kan få studenterhue på, så de kan være med til at fejre studenten, og hvis du tilføjer en personlig indgravering, for eksempel "Maria – Student 2023", vil gaven blive helt unik og uforglemmelig. En studentergave med navn er også en god måde at vise din støtte og opmuntring til den unge person på deres vej mod en ny fase i livet. Studentergaver med navn og et sødt budskab er en kærlig og mindeværdig måde at hilse dem velkommen til voksenlivet!

1.200 gaver med navn hos Dahls Gravering

En unik og personlig gave med navn er en god idé til mange forskellige anledninger. At give en gave med navn gør den ekstra personlig og mindeværdig, da det viser, at du har tænkt specifikt på modtageren. Hos Dahls Gravering kan du vælge mellem næsten 1.200 fantastiske gaveartikler, der alle har indgravering med i prisen. Du bestemmer helt selv, hvad der skal graveres – det kan være et navn, men også anledningen gaven er givet, en kærlig hilsen, et sjovt citat, en vigtig dato eller noget helt andet.

Andre artikler til dig