Black Week tilbud udløber om

dage

timer

min.

sek.

  • 2-3 dages levering
  • Gratis gravering på alle varer
  • 4.8 stjerner på Trustpilot
  • Dansk shop & gravering i Danmark
  • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0

Mest populære

Når du laver et design, så kan det være nødvendig at vi retter det lidt til.

Derunder gælder reklamation altså ikke, hvis skriften er flyttet lidt på produktet i forhold til designet.

Dette gør vi kun for, at lave den absolut perfekte gravering. 

På glas kan der ved en ny ordre godt være ændringer i eksempelvis skrift, da vi er flere der gravere og vi sætte det forskelligt op og ikke gemmer kundens opgave fra gang til gang. 

Når en vare er fremstillet eller tilpasset efter individuelle behov, og såfremt fremstilling eller tilpasning er påbegyndt, kan du ikke fortryde dit køb. Læs mere her.
Vi er kede af, at du har modtaget en vare, hvor der er fejl i. Du bedes sende en mail med dit ordrenummer, beskrivelse af fejlen samt et billede af fejlen. Derfra vender vi hurtigst muligt tilbage til dig, så du får klarhed på dit køb.
Gave til kæresten

Gave til kæresten (ham og hende)

Der er mange gode anledninger til at give gave til kæresten. Udover fødselsdage er der jo mange traditioner og højtider, der giver anledning til at forkæle hinanden ekstra meget. Og måske I ikke engang behøver en speciel anledning for at forkæle hinanden og fejre jeres kærlighed. Men det er jo ikke altid helt nemt det med gaver.

Hvilken gave skal man egentlig vælge, hvis den skal være personlig og ikke mindst romantisk? Hvad skal den koste? Og hvad bliver kæresten overhovedet glad for?

Der er mange spørgsmål, når det kommer til at finde den helt rette gave til kæresten - og nemt er det altid ikke helt altid. Derfor får du her en masse gode råd, inspiration og gaveidéer, så du kan finde den helt rette gave til kæresten. 

Personlig gave til kæresten

Hvis du allerede har kigget lidt blandt vores gaver til ham og gaver til hende, så har du måske allerede fået en masse god inspiration til hvilken gave til kæresten du kan give. Hvis du stadig ikke er helt sikker på hvilken gave til kæresten (ham eller hende) du skal give, og du gerne vil give en personlig gave til kæresten, som enten ham eller hende bliver meget glad for, for læs videre på denne side.

Der findes som sagt et væld af gode anledninger til at give en romantisk gave til hende eller gaven til ham du elsker. Udover fødselsdage og julen selvfølgelig, så kan du helt klart også slippe afsted med en romantisk gave på jeres årsdag eller måske til Valentinsdag. Der findes altså masser af gode og specielle anledninger til at fejre kærligheden og hinanden - og hvorfor ikke fejre disse med en personlig gave til kæresten ham eller en gave til kæresten hende. Af anledninger kan der nævnes:

  • Personlige gaver til kæresten
  • Julegaver til kæresten
  • Adventsgaver til kæresten
  • Årsdags gave til hende og ham
  • Månedsdags gave til ham og hende
  • Fødselsdagsgave til kæresten ham og hende

Når det så er sagt, så behøver I selvfølgelig slet ikke at have en specielt anledning, og det behøver heller ikke være en bestemt dag på året. Der er selvfølgelig altid grund til at fejre hinanden.

Gør din kæreste gave personlig med indgravering

Man vil rigtig gerne give en personlig gave til kæresten. En gave der kommer fra hjertet. Det kan dog være svært, at finde en personlig gave til kæresten, tilmed hvis du vil have sådan en gave til kæresten graveret. Men bare rolig! Hos Dahls Gravering kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig købe en gave til kæresten - og tilmed få den graveret - helt gratis.

Det er korrekt - du slipper altså for, at skulle fare rundt i hele byen, for måske at finde et smykke til ham eller smykke til hende for så, at finde en guldsmed der kan gravere smykket. Her kan vi klare begge dele, med stor ekspertise og erfaring - og tilmed med lynhurtig levering.

Hvis du ønsker, at gaven til ham du elsker eller den romantiske gave til hende bliver personlig, så kan du få gaven graveret. Med gravering gør du gaven til ham eller hende ekstra personlig og romantisk. Der findes ingen grænser for, hvad du kan få graveret. Du kan blandt andet få skrevet navnet på kæresten, begge jeres navne eller måske endda en sød lille besked, eller en speciel dato i har kær. Det er uden tvivl en gave, din kæreste aldrig vil glemme, og gaven vil i den grad skille sig ud fra andre gaver. Ikke nok med det så kan du faktisk få graveret næsten lige præcis, hvad du ønsker.

Hos Dahlsgravering graverer vi nemlig alt fra materialer af træ, metal, glas og meget mere. Er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os og spørge om hjælp, vejledning og gode råd.

Hvor meget skal gaven til kæresten koste?

Når du skal give gave til kæresten, er du helt selv herre over prisen. Der er hverken noget minimum eller maksimum. Man skal også huske på, at alle gaver har stor symbolsk værdi - især personlige gaver købt hos Dahlsgravering, da vi tilbyder gratis gravering på alle vores gaveartikler, og dette sker stadig med hurtig levering. Det er altså ikke så meget prisen, der er vigtig for gavens værdi men rettere, at det er noget, modtageren bliver glad for og får værdi for denne. Denne værdi kan nemt opnås med en gave med gravering, som kan være med til at gøre gaven ekstra personlig og romantisk. Med det sagt har vi gaveartikler i alle prisklasser, og du får gratis indgravering uanset prisen. Der er altså mange penge at spare her - og på samme tid skabe en personlig gave til kæresten som vil have stor betydning i mange år fremover. 

Er du i tvivl om hvad du skal / kan indgravere på gaven til kæresten? Så kan du læse vores guide til hvad du kan indgravere i gaven her.

Gaver til kæresten ham

Når det kommer til at finde den perfekte gave til kæresten, er det vigtigt at vælge noget, der både er unikt og personligt, men en gave til manden der har alt kan være svær, at finde. Hos Dahls Gravering forstår vi denne søgen efter den ideelle gave, og derfor har vi samlet en række elegante og mindeværdige gaveideer til ham. Hver af disse gaver kan gøres endnu mere speciel med en personlig gravering af din egen tekst og dit eget motiv, hvilket tilføjer et romantisk og personligt præg til din gave.

Et glimrende valg kunne være en kortholder, der kombinerer funktionalitet og stilfuldt design. Det er en praktisk og samtidig elegant gave, der vil blive værdsat i hverdagen. For en mere personlig og følelsesmæssig gave er et Dog tag en fremragende idé. Det symboliserer styrke og modstandskraft og kan graveres med en særlig besked, der gør det til en dybt meningsfuld gave. 

For kæresten, der elsker at tilbringe tid i køkkenet, vil et skærebræt være en ideel gave. Det er både praktisk og professionelt, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. En anden stilsikker gaveidé er en slipsenål af stål, der tilføjer et touch af elegance til hans garderobe. For manden, der nyder en god drink, vil et sæt Gin glas, eller ølglas med gravering, se også alle vores glas med gravering, eller en Georg Jensen SKY vinkaraffel være en sofistikeret gave. Disse er perfekte til romantiske aftener eller når han ønsker at imponere gæster. Et skærebræt og et Georg Jensen raflebæger SKY er også fantastiske gaver, der tilfører både funktionalitet og design til hjemmet.

Til sidst, for at tilføje et touch af raffinement, er et Georg Jensen Øllefant eller et læderarmbånd ideelle gaver, der kan bæres med stolthed og stil. Disse gaver repræsenterer ikke kun dine følelser og tanker, men bliver også en del af hans hverdag, hvilket gør dem til mere end bare gaver - de bliver til varige symboler på din kærlighed og påskønnelse.

Personlige gaver til ham

8 udvalgte smykker til ham

Smykker til mænd

Gaver til kæresten hende

At finde den perfekte gave til hende, din kæreste, kan være en udfordring, men med Dahls Graverings unikke og personlige gaveideer bliver det en fornøjelse.

Vores samling af gaver byder på alt fra elegante smykker til praktiske hverdagsgenstande, alle med mulighed for personlig gravering, der vil gøre din gave til hende endnu mere særlig og mindeværdig. En smuk start kunne være at kigge på vores udvalg af smykker til hende, herunder armbånd til kvinder og halskæder, som kan tilpasses med personlige indgraveringer.

Et vedhæng eller et par ørestikker kan også være en fin gestus, der viser din opmærksomhed på hendes stil og præferencer.

For den kreative og kunstneriske sjæl, overvej en fotogravering på lærred eller en personlig fotogravering, som vil bringe et smil på hendes læber hver gang hun ser på det. Disse gaver er ikke blot dekorative, men også dybt personlige, hvilket gør dem til perfekte mindegenstande.

For den kvinde, der elsker at arrangere og dekorere hjemmet, vil en vase med gravering eller et personligt skærebræt være ideelle tilføjelser til hendes samling. Disse praktiske og samtidig smukke genstande vil ikke kun tjene som daglige påmindelser om din kærlighed, men også tilføre et personligt touch til hendes hjem. Hvis hun er en livsnyder, kan du overveje bar tilbehør såsom et sæt gin glas eller en elegant karaffel, som vil tilføje et strejf af sofistikering til hendes aftenrutiner eller sociale sammenkomster.

Uanset hvilken gave du vælger, vil den personlige gravering, vi tilbyder hos Dahls Gravering, sikre, at din gave til hende bliver husket og værdsat i mange år fremover. Med disse tankefulde og unikke gaveideer vil du uden tvivl vise hende, hvor meget hun betyder for dig.

Personlige gaver til hende

8 udvalgte smykker til hende

Smykker til kvinder

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg give min kæreste i gave?

Der er mange gode muligheder for at finde en god gave til kæresten. For at finde ud af hvad du skal give, kan det være en god idé at vælge ud fra det han eller hun godt kan lide. Herefter kan du få gaven graveret, så den bliver mere personlig.

Hvad skal jeg give min kæreste i månedsgave?

Skal du give din kæreste en månedsgave, kan det være en god idé at vælge noget romantisk, eller noget han eller hun ønsker sig. Det kan også være en god idé at vælge en oplevelse, I kan bruge sammen.

Hvad skal jeg give min kæreste i fødselsdagsgave?

Hvis du skal give din kæreste en god fødselsdagsgave, er det en god idé at gå efter noget, han eller hun ønsker sig. Skal det være en gave, han eller hun ikke vil glemme, så kan du med fordel vælge en gave med gravering. På den måde vil din kæreste altid blive mindet om det ved synet af gaven.

Hvad skal jeg give min kæreste i julegave?

Skal du give en julegave til din kæreste, kan du eksempelvis finde masser af fine juleting og julepynt. I disse kan du få graveret lige det, du ønsker for at gøre julegaven ekstra personlig, og så din kæreste aldrig vil glemme din gave.

Andre artikler til dig