• 2-3 dages levering
 • Gratis gravering på alle varer
 • 4.8 stjerner på Trustpilot
 • Dansk shop & gravering i Danmark
 • Inspiration
GRATIS gravering på alt2-3 dage levering inkl. gravering
 Shopping Cart 0
Gave til kæresten

Gave til kæresten - Giv en romantisk, personlig gave til kæresten (ham og hende)

Der er mange gode anledninger til at give sin søde kæreste en god gave. Udover fødselsdage er der jo mange traditioner og højtider, der giver anledning til at forkæle hinanden ekstra meget. Og måske I ikke engang behøver en speciel anledning for at forkæle hinanden og fejre jeres kærlighed. Men det er jo ikke altid helt nemt det med gaver. Hvilken gave skal man egentlig vælge, hvis den skal være personlig og ikke mindst romantisk? Hvad skal den koste? Og hvad bliver kæresten overhovedet glad for? Der er mange spørgsmål, når det kommer til at finde den helt rette gave - og nemt er det altid ikke helt altid. Derfor får du her en masse gode råd, inspiration og gaveidéer, så du kan finde den helt rette gave til kæresten. 

Inspiration til gaveideer til kæresten

Hvis du allerede har kigget lidt blandt vores gaver til ham og gaver til hende, så har du måske allerede fået en masse god inspiration til hvilken gave til kæresten du kan give. Hvis du stadig ikke er helt sikker på hvilken gave til kæresten (ham eller hende) du skal give, og du gerne vil give en personlig gave til kæresten, som enten ham eller hende bliver meget glad for, for læs videre på denne side.

Personlig gave til kæresten til forskellige anledninger og begivenheder

Der findes som sagt et væld af gode anledninger til at give en romantisk gave til hende eller gaven til ham du elsker. Udover fødselsdage og julen selvfølgelig, så kan du helt klart også slippe afsted med en romantisk gave på jeres årsdag eller måske til Valentinsdag. Der findes altså masser af gode og specielle anledninger til at fejre kærligheden og hinanden - og hvorfor ikke fejre disse med en gave til kæresten ham eller en gave til kæresten hende. Af anledninger kan der nævnes:

 • Personlige gaver til kæresten
 • Julegaver til kæresten
 • Adventsgaver til kæresten
 • Årsdags gave til hende og ham
 • Månedsdags gave til ham
 • Fødselsdagsgave til kæresten ham og hende

Når det så er sagt, så behøver I selvfølgelig slet ikke at have en specielt anledning, og det behøver heller ikke være en bestemt dag på året. Der er selvfølgelig altid grund til at fejre hinanden.

Gør den personlige gave til kæresten mere personlig med gravering

Man vil rigtig gerne give en gave til kæresten som er personlig. En gave der kommer fra hjertet. Det kan dog være svært, at finde en personlig gave til kæresten, tilmed hvis du vil have sådan en gave til kæresten graveret. Men bare rolig! Hos Dahls Gravering kan du slå to fluer med et smæk. Du kan nemlig købe en gave til kæresten - og tilmed få den graveret - helt gratis. Det er korrekt - du slipper altså for, at skulle fare rundt i hele byen, for måske at finde et smykke til ham eller smykke til hende for så, at finde en guldsmed der kan gravere smykket. Her kan vi klare begge dele, med stor ekspertise og erfaring - og tilmed med lynhurtig levering. Hvis du ønsker, at gaven til ham du elsker eller den romantiske gave til hende bliver personlig, så kan du få gaven graveret. Med gravering gør du gaven til ham eller hende ekstra personlig og romantisk. Der findes ingen grænser for, hvad du kan få graveret. Du kan blandt andet få skrevet navnet på kæresten, begge jeres navne eller måske endda en sød lille besked. Det er uden tvivl en gave, din kæreste aldrig vil glemme, og gaven vil i den grad skille sig ud fra andre gaver. Ikke nok med det så kan du faktisk få graveret næsten lige præcis, hvad du ønsker. Hos Dahlsgravering graverer vi nemlig alt fra materialer af træ, metal, glas og meget mere. Du kan læse meget mere om gravering i træ og andre materialer på vores hjemmeside. Er du i tvivl om noget, er du selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os og spørge om hjælp, vejledning og gode råd.

Hvor meget skal gaven koste, og hvilken gave til kæresten er den bedste?

Når du skal give gave til kæresten, er du helt selv herre over prisen. Der er hverken noget minimum eller maksimum. Man skal også huske på, at alle gaver har stor symbolsk værdi - især personlige gaver købt hos Dahlsgravering, da vi tilbyder gratis gravering på alle vores gaveartikler, og dette sker stadig med hurtig levering. Det er altså ikke så meget prisen, der er vigtig for gavens værdi men rettere, at det er noget, modtageren bliver glad for og får værdi for denne. Denne værdi kan nemt opnås med en gave med gravering, som kan være med til at gøre gaven ekstra personlig og romantisk.

Indgraveringen i gaven til kæresten

Vi ved, at det kan være at vælge den helt perfekte indgravering på et smykke til en du holder af. En indgraveret gave til kæresten er både sød, personlig og romantisk, og der ligger mange overvejelser bag gaven. Er du i tivlv om hvad du skal / kan indgravere på gaven til kæresten? Så kan du læse vores guide til hvad du kan indgravere i gaven her.

Populære gaver til kæresten ham

Hvis du mangler inspiration til gaven til ham du elsker, så har vi her 10 gode idéer til, hvad du kan vælge. Husk at du kan få graveret alle gaverne med din helt egen tekst og eget motiv, så du kan gøre gaven til kæresten ham endnu mere romantisk og personlig.

 1. Kortholder af stål
 2. Dog tag smykke
 3. Global skærebræt
 4. Slipsenål af stål
 5. Gin glas
 6. Georg Jensen SKY vinkaraffel
 7. AIDA brødskærebræt
 8. Georg Jensen raflebæger SKY
 9. Georg Jensen Øllefant
 10. Nordahl Andersen læderarmbånd

Se alle personlige gaver til ham her

8 udvalgte smykker til ham

Se alle smykker til ham her

 Populære gaver til kæresten hende

Du skal selvfølgelig ikke snydes for 10 gode og populære gaver til kæresten hende. Her få du masser af inspiration til din næste gave, du skal give. Ligesom alle de andre produkter og gaver, du finder på vores hjemmeside, kan disse 10 lækre gaveidéer graveres ligesom du ønsker for at opnå en fin og personlig gave.

 1. Love tag smykke
 2. George Jensen Bloom vase
 3. Kay Boyesen abe
 4. Raw termoflaske
 5. Georg Jensen tapasfad Bernadotte
 6. Piet Hein Super Vase
 7. Badevægt i bambus
 8. Firkløver 8kt. halskæde
 9. Piet Hein Venus gulvstager
 10. Sølvarmbånd med ørestikker

Se alle personlige gaver til hende her

8 udvalgte smykker til hende

Se alle smykker til hende her

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg give min kæreste i gave?

Der er mange gode muligheder for at finde en god gave til kæresten. For at finde ud af hvad du skal give, kan det være en god idé at vælge ud fra det han eller hun godt kan lide. Herefter kan du få gaven graveret, så den bliver mere personlig.

Hvad skal jeg give min kæreste i månedsgave?

Skal du give din kæreste en månedsgave, kan det være en god idé at vælge noget romantisk, eller noget han eller hun ønsker sig. Det kan også være en god idé at vælge en oplevelse, I kan bruge sammen.

Hvad skal jeg give min kæreste i fødselsdagsgave?

Hvis du skal give din kæreste en god fødselsdagsgave, er det en god idé at gå efter noget, han eller hun ønsker sig. Skal det være en gave, han eller hun ikke vil glemme, så kan du med fordel vælge en gave med gravering. På den måde vil din kæreste altid blive mindet om det ved synet af gaven.

Hvad skal jeg give min kæreste i julegave?

Skal du give en julegave til din kæreste, kan du eksempelvis finde masser af fine juleting og julepynt. I disse kan du få graveret lige det, du ønsker for at gøre julegaven ekstra personlig, og så din kæreste aldrig vil glemme din gave.

Related Posts