Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
30 kr 200 kr

Navneskilt til postkasse9 varer

Postvæsenet kræver, at det tydeligt fremgår, hvem der bor på adressen, da det både gør deres arbejde væsentligt nemmere og sikrer, at posten kommer det rette sted hen. Men det ser også bare mere indbydende ud med et flot skilt til postkassen. Det signalerer imødekommenhed og varme, da det ofte er noget af det første, de besøgende stifter bekendtskab med.

Bestil dit postkasse skilt i dag

Dahls Gravering er et lille graveringsfirma, som arbejder med almindelig gravering, billedegravering og rundgravering. Vi kan fræse flotte skilte til postkasser og døre og kreere professionelle reversskilte i plastik, stål, messing og mange andre materialer.

Viser 1 - 9 af 9

Postkasse navn – udformningen af tekst 

Du vælger selv, hvilken tekst der skal være på dit skilt. Det er ofte en smagssag, om man vil have alle navnene, eller blot efternavnet som navn på postkasse. Bor du i en trappeopgave, hvor der er flere, der kan have det samme efternavn, kan det være en god idé at tænke lidt nærmere over navn til postkasse. Dit postkasse navneskilt vil som udgangspunkt måle 60 x 150 mm eller 60 x 200 mm, og kan udfræses på hvid baggrund med sort tekst, på sølv baggrund med sort tekst eller på sort baggrund med hvid tekst. Skiltet til postkassen vil blive leveret med klæb bagpå. Alle vores priser er med gratis gravering på alle navneskilt til postkasse. Dahls Gravering udfræser og leverer et flot navneskilt til postkasse i dag, levering kan forventes inden for 2-3 dage.

Ingen opgave er for stor eller for lille – og har du noget, der kræver mere gelinde håndtering, som ikke må spændes for hårdt eller måske er lidt blødt i materialet, så kan vi sagtens klare det med vores manuelle graveringsmaskine. Vi rådgiver og vejleder dig altid gerne, så du kan få din gravering lige som du ønsker. Kontakt os for nærmere information på telefon: 20337660 / skriv til os på info@dahlgravering.dk.