Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
49 kr 3000 kr
Mærker
more... less

Gravering i træ125 varer

Træ billeder er det nye pynt til hjemmet. De fungerer lidt som et billede eller en plakat. Men i stedet er billedet og teksten graveret på en træplade. Det kalder vi for gravering i træ. Det er en oplagt idé, når du skal give en sjov gave. Det kunne være til verdens bedste mor eller far. Til konfirmanden, fødselaren eller dåbsbarnet. Du kan få trykt et personligt billede og tekst på træet. F.eks. noget der beskriver personen godt og som fortæller, hvor meget du holder af hende eller ham.

Viser 1 - 125 af 125

Unik print på træ produkter 

Med vores træ billeder får du mulighed for at skabe noget helt unikt. Det bliver dit eget personlige billede, som du kan hænge op derhjemme eller give som gave, velvidende om at ingen andre har det samme. Det er et helt unikt produkt, som du fuldstændig selv styrer, hvordan skal se ud. Vi står klar til at lave det for dig!

Vores træ billeder bliver lavet via laserskæring i træ. Det er en teknik, som tillader, at vi kan lave meget detaljerede billeder i træet. Det kan være et gammelt billede, som du har til at ligge derhjemme eller et billede, som du har fundet på internettet. Billedet skal være tydeligt, og vi sørger for at fjerne baggrunden for dig, inden det bliver trykt på træet. Lyder det ikke nemt?

Du får altid høj kvalitet og flot design

Hos Dahls Gravering har vi mange års erfaring med gravering i både træ og andre materialer. Når vi laver en indgravering i træ, foregår det med stor præcision og høj ekspertise. Det betyder, at du altid får et meget nøjagtigt og flot resultat. Du kan selv vælge forskellige skrifttyper, så du får lige det udtryk, du ønsker. Du kan også få graveret motiver som hjerter, flag eller noder.

Vil du gerne give en personlig og unik gave? Så skal du få lavet en smart gravering i træ. Hos os får du altid gravering i træ til gode priser! Du betaler nemlig kun for det produkt, som du køber. Det vil sige, at selve graveringen altid er gratis. Det er lige meget, om du kun skal have en lille tekst eller et større billede.

Personlig gave i træ

Gravering i træ er en personlig gave. I vores sortiment finder du derfor også andre ting i træ, som du kan få graveret. Det kunne være et flot skærebræt i træ, til ham eller hende der elsker at lave mad. En USB nøgle med træbeklædning og navn i træet, til ham eller hende der godt kan lide at nørde. Eller dogtags i træ, som en unik og anderledes halskæde, til ham du holder af. Du kan personliggøre alle disse med navn eller en sjov tekst. De er derfor et helt oplagt valg, når du gerne vil give en unik gave. Når du køber træ billeder eller andre produkter hos os, får du altid graveringen gratis med i købet. Vi kan lave lige det billede eller den tekst, som du ønsker på træet. Det er kun din fantasi, der sætter grænser!