Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
89 kr 1995 kr

Vandrepokaler5 varer

Hos Dahls Gravering finder du et spændende udvalg af vandrepokaler i flotte former og materialer.  Vi leverer hvert år et stort antal pokaler til bl.a. stævner og turneringer, men også til private, der har lyst til at give en helt speciel gave - bl.a. med gravering. 

Viser 1 - 5 af 5

Gratis gravering på din pokal

Vi har selv professionelle graveringsmaskiner og kan håndtere de fleste forespørgsler. Ingen forespørgsel er for lille eller for stor. Vi leverer eksempelvis med plastiklåg og sort granitfod på nogle af vores populære designs. Du får i købet naturligvis en gratis vandrepokal gravering. Nu vil du måske spørge dig selv, hvad er en vandrepokal? Her har vi ofte at gøre med et trofæ, der går videre fra person til person fra år til år. Det kan være den, der har vundet turneringen eller den, der har vundet en bestemt konkurrence, der gentager sig fx hvert år.

Vi graverer bl.a. til fodboldstævner, håndboldstævner, mors-dags gaver, fars-dags gaver og andre specielle lejligheder, hvor der skal være noget helt særligt på bordet. Ønsker du firmalogo påsat, så send os en fil, så vi kan printe den ud og sætte på dine vare. Har du en lidt større eller måske en helt speciel forespørgsel, så kontakt os gerne på tlf. 20 33 76 60. Så finder vi sammen en god løsning.

Altid billige priser på pokaler

Vi frister med et spændende udvalg - bl.a. med forskellige former og størrelser. Her der noget, der falder i de flestes smag, uanset om det er et fad, en kop eller den klassiske pokal, der fås i klassisk eller luksuriøs udgave. Vi er stolte af vores gode service og ikke mindst vores lave priser. Her er noget for enhver smag og noget for enhver pengepung.

  1. Billige priser 
  2. God service
  3. Hurtig ekspedition

Har du en forespørgsel, så svarer vi det meste af døgnet. Da vi selv er i besiddelse af vores graveringsmaskiner er dette også med til at lette ekspeditionstiden, hvis du ønsker gravering på din varer. Hurtig levering og høj kvalitet er en del af vores gode service. Find den perfekte gave, den personlige gave eller måske trofæet til den næste turnering lige her hos Dahls Gravering.