Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Kapselåbner

Tekst

loader

99,00 kr inkl. gravering

Leveringtid2-3 dage

Produktbeskrivelse

Smart og funktionel Piet Hein flaskeåbner til kapsler

og skruelåg.

Hullet i midten har riflede kanter og hjælper med at få lirket skruelåg
af flasker, mens de tre huller i ydersiden af åbneren tager sig af kapsler.

Kapselåbneren måler ca 70 mm i diameter
og er udført i rustfrit stål.

En god gaveide til dem der har
problemer med at åbne skruelåg.

Kapselåbner i super kvalitet

En kapselåbner fra Piet Hein er både funktionel og smart. De riflede kanter omkring hullet i midten hjælper dig med at få skruelåg af flasker, mens de tre huller på ydersiden tager sig af kapslerne. Kapselåbneren fra Piet Hein er dermed det perfekte redskab, når der skal åbnes eks. øl og sodavand, som er forseglet med enten skruelåg eller kapsel. Undgå at stå i den kedelige situation, hvor du skal til at bruge eks. bordkant, skruetrækker eller anden genstand for at få åbnet din flaske. Kapselåbneren fra Piet Hein måler cirka 70 mm i diameteren og er lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet. 

Kapselåbner med gratis gravering

Her hos Dahls Gravering har vi to computerstyret graveringsmaskiner, som kan klare både almindelig gravering, billedgravering og rundgravering. Vi har samtidigt også en manuel graveringsmaskine, som klarer de lidt mere nænsomme opgaver, hvor der eks. ikke må spændes for hårdt. For den nette sum af 0 kr. har du mulighed for at få graveret op til 30 tegn på din Piet Hein kapselåbner. Graveringen kan eks. tage udgangspunkt i et navn, slogan eller logo. Vi har fire forskellige skrifttyper (Ariel, Bradley, Cosivia og Scripe), som du frit kan vælge imellem. Hos os er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Vi leverer din Piet Hein kapselåbner med gravering, 2-3 dage efter vi har modtaget din bestilling. Forkæl dig selv eller én du holder af med en smart og funktionel kapselåbner.  

Lækker kapselåbner

Kapselåbneren fra Piet Hein er både praktisk, lækker og effektiv. Samtidigt løser kapselåbneren fra Piet Hein et problem, som de fleste sikkert kender til, med genstridige skruelår, der har siddet alt for længe på flasken og bare ikke vil af. Ydemere kapselåbneren fra Piet Hein ideel at have liggende i køkkenet eller stuen, så du altid har åbneren tæt på dig, når behovet opstår. For selvom du måske ikke bruger din kapselåbner på dagligbasis, er den altid dog at have indenfor rækkevidde. Med den gratis gravering  har du ydermere mulighed for at gøre din Piet Hein kapselåbner ekstra unik og helt din egen. Såfremt du har spørgsmål angående et af vores produkter eller en gravering, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 20337660. Vi har igennem de seneste mange år lavet mange firmagaver med logogravering og er altid klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov. 

Produktdata

Materiale: Stål
Brand: Piet Hein
Farve: Stål
Gravering: Egen tekst
Skrifttype: Alle
Antal tegn: ca 30 tegn
Pris, Gravering: Gratis
Placering: På midt

Spørgsmål til produkt eller gravering?

Har du spørgsmål vedr. produktet eller omkring en gravering du ønsker, så kan du blot ringe eller skrive til os. Vores telefontid er alle hverdage kl 8-16 | Fre. 8.00 - 15.00.

tlf. 20 33 76 60

Produkter fra samme kategori