Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Kategorier

Kortholder stål - reviews There are 9 reviews.
2021-05-10
Hans Kurt N.
 Verifceret køber
Flot arbejde - hurtig forsendelse - flot
Yderst tilfreds med købet.
2021-04-04
Michelle Engdahl M.
 Verifceret køber
Super
Hurtigt levering og rigtig flot produkt med så fin gravering. Handler klart der igen en anden gang. ??
2021-02-18
Susan K.
 Verifceret køber
Produkt bestilt og leveret i løbet af et par dage.
2021-02-17
Betina L.
 Verifceret køber
Kortholder med gravering
Har købt denne kortholder, og fået den graveret. Den er SÅ flot. Hurtig og super god service. Kan varmt anbefales.
2021-01-11
Ejnar.holmgreen J.
 Verifceret køber
Kortholder
Leveret til den lovede tid
2020-12-10
Britt D.
 Verifceret køber
SÅ flot
Bestilte en kortholder med gravering. Produktet er bare så flot og servicen er i top..... da der var forsinkelse få leveringen kontaktede de mig pr. Mail om det og for at høre om jeg stadig var interreseret i at bibeholde min bestilling, hvilke jeg gjorde. Varen kom 2 dage senere. Vil klart anbefale at handle her.....
2020-11-23
Peter G.
 Verifceret køber
Kortholder
En god hjemmeside,fin gravering og hurtig levering ?
2020-11-10
Justine T.
 Verifceret køber
God service og hurtig levering
Det kunne være en god ide hvis man kan se nogle billeder af færdige produkter så kunder har ide om hvad de kan forvente. Men er meget tilfreds med kundeservice og ekspedition. Kan kun anbefales!
2020-09-15
Peder J.
 Verifceret køber
Er yderst tilfreds
Skrev en forespørgelse ang skrift størrelse i kommentarfeltet da jeg bestilte, og det var helt perfekt da jeg modtog det efter få dage.
Kortholder - stål kortholder.

Skriv en anmeldelse



Dit navn offentliggøres på siden. .


Ved at indsende denne anmeldelse accepterer du, at den bliver offentliggjort og offentligt tilgængelig. Indsendelsen af denne anmeldelse kræver behandling af dine data, hvis vilkår og opbevaringsperiode er reguleret af vores databeskyttelsespolitik. Read our conditions.
Viser 1 - 9 af 9