Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Kategorier

Dåbsrør med holder -forsølvet - reviews There are 21 reviews.
2020-10-25
Linda L.
 Verifceret køber
Helt perfekt og hurtig levering!
Bestilte lørdag eftermiddag og hentede min pakke i min lokale brugs tirsdag eftermiddag. Hurtig ekspedition og et SUPER flot resultat.
2020-10-25
Christina P.
 Verifceret køber
Køb af dåbsgave
Super fin og hurtig levering. Meget flot gravering. Mange rosende ord og stor tilfredshed herfra.
2020-10-13
Vibeke S.
 Verifceret køber
Super kvalitet
Har købt dåbsrør, sparebøsse og bestik. Alt var i super kvalitet, samt til meget rimelig pris og leveringen hurtig 2 dage, selv om vi bestilte sent på dagen. Kan kun anbefales.
2020-09-20
Heidi C.
 Verifceret køber
Super service
Super hurtig levering og virkelig flot gravering
2020-09-07
Lene H.
 Verifceret køber
Meget rilfreds
Købte en min første tand æske med indgraveret navn. Fik den hjem men desværre var det stavet forkert i forhold til det jeg havde bestilt. Jeg ringer til dahls gravering og snakker med dem om det og 2 dage senere havde jeg en ny. Meget god og hurtig service. Kan varmt anbefales at benytte dahls gravering.
2020-09-07
Annemette A.
 Verifceret køber
Dåbsrør
Jeg troede det var løgn da jeg allierede kunne hente min pakke fra jer 2 dage efter jeg have bestilt og jeg bestilte en søndag. Blev så glad da jeg åbnede for pakken for selve dåbsrøret var pakket så flot ind og et fantastisk arbejde på selve røret tusinde tak for en fantastisk oplevelse fra jer kan kun varmt anbefale jer til alle Mvh Annemette ?
2020-09-03
Birgitte M.
 Verifceret køber
Ganske fint dåbsrør og bestik..
Ganske fin gravering og hurtig levering.
2020-08-09
Susanne G.
 Verifceret køber
Dåbsrør med gravering
Vil gerne ytre stor tilfredshed med min bestilling af et dåbsrør med indgravering. Bestilte det søndag aften og modtog det allerede tirsdag. Meget hurtig ekspedition og med en rigtig pæn gravering. De lykkelige forældre blev rigtig glade.
2020-08-06
Sofie C.
 Verifceret køber
Super hurtig levering
Jeg bestilte to varer med gravering fredag morgen og kunne allerede hente dem i pakkeshoppen lørdag formiddag.
2020-08-04
Søren D.
 Verifceret køber
Helt perfekt
Bestilte et Dåbsrør og har ingen anmærkninger udover at varen er perfekt og leveret som det skulle?
2020-08-03
Tinna B.
 Verifceret køber
Meget tilfreds
Virkelig flot gravering, og hurtig ekspedition
2020-07-16
Antje O.
 Verifceret køber
Tilfreds
Vi er meget tilfreds med vores køb ? og der var hurtig levering ??
2020-07-13
Gitte J.
 Verifceret køber
god og hurtig service
2020-05-27
Judith M.
 Verifceret køber
Dåbrør
Flot indgravering og hurtig levering. God pris. Kan godt anbefale Jeres produkt.
2020-05-24
Bente V.
 Verifceret køber
Dåbsrør
Det kunne ikke være bedre, virkelig flot og perfekt og hurigt fremme.
Dåbsrør - dåbsgave til drenge og piger

Skriv en anmeldelse



Dit navn offentliggøres på siden. .


Ved at indsende denne anmeldelse accepterer du, at den bliver offentliggjort og offentligt tilgængelig. Indsendelsen af denne anmeldelse kræver behandling af dine data, hvis vilkår og opbevaringsperiode er reguleret af vores databeskyttelsespolitik. Read our conditions.
Viser 1 - 15 af 21