Følg os

Ring til Elke Dahl

tlf. 20 33 76 60

Gravering i Danmark

Egen tekst og motiv

Fri fragt over 499,-

Filter by

Pris
95 kr 900 kr
Mærker
more... less

Sygeplejersker32 varer

Hos Dahls Gravering finder du gaven til den omsorgsfulde, til den flittige eller til den arbejdsomme. Du finder her let den perfekte gave til sygeplejerske eller plejepersonale generelt. En flot, dekorativ og måske praktisk én af slagsen. 

Viser 1 - 32 af 32

Sundhedspersonale - Forkælelsesgaver

Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du handler lækkerier til én du holder af, fødselaren, jubilaren eller måske den værdsatte medarbejder. Her finder du smukt design i alle prisklasser - alle med mulighed for gratis indgravering af navn, datoer, beskeder eller symboler.

Det er altid rart at kunne forkæle andre. Vi byder på kvalitet og atter kvalitet - uanset dit valg af produkt her på siden. Vi frister med nogle af vor tids største og mest populære designs indenfor bl.a. smykker, træfigurer, navneskilte og vaser m.m.

Er du på udkig efter personlige gaver til sygeplejerske eller andet plejepersonale, så er Dahls Gravering stedet at handle. Vores mange produkter er populære klassiske og tidløse designs, der kan følge den glade modtager igennem livet. Det kan være pynt til stuen, nøgleringen med navn eller måske en smuk vase med påskrift. En del af vores altid gode service er nemlig at give dig mulighed for, helt gratis, at få indgraveret tekst på dit valgte produkt.

Gratis gravering

Vi tilbyder gratis indgravering på alle produkter her på siden. Vores specialindkøbte laserudstyr giver dig det bedst mulige resultat, som kan nydes mange år fremover. Vi har tilmed gjort det let for dig, der gerne vil give en mere personlig gave - måske med en personlig hilsen. Og vi ved, at din ordre måske skal gives til en bestemt lejlighed, så det er vigtigt, at den er fremme i tide.

Altid hurtig levering

Vi sørger altid for hurtig ekspedition af ordrer - også ved graveringsopgaver.Her får du altid sikker handel og møder god kundeservice. Har du spørgsmål til din ordre, en gravering eller andet, så fang os på tlf. 20 33 76 60 - vi glæder os til at hjælpe dig.

Køb gaver til sygeplejerske her online. Vi har gjort det let at handle både stilsikre og personlige gaver med hurtig levering.